Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zemlja se otvorila

Otvorila se rupa u podu i progutala čovjeka zajedno s krevetom!

rupa
Screenshot CNN
01.03.2013.
u 16:53

Kada sam otvorio vrata njegove spavaće sobe, nije bilo ničega, samo golema rupa i madrac

Nakon što su se u Hrvatskoj u posljednje vrijeme počele "otvarati" rupe u zemlji, od kojih je jedna odnijela i mladi ljudski život, a druga ovcu, slična se stvar dogodila i na Floridi u SAD-u.

Kako donosi CNN, Jeff Bush spavao je u svojoj sobi kad se pod u noći s četvrtka na petak jednostavno otvorio, a Jeff je propao u rupu s krevetom na kojem je spavao.

– Čuo se udarac kao da je automobil ušao u sobu, a zatim sam čuo brata kako me zove upomoć. Kada sam otvorio vrata njegove spavaće sobe, nije bilo ničega, samo golema rupa i madrac. Skočio sam unutra kako bih mu pomogao, ali njega više nije bilo, ispričao je njegov potreseni brat Jeremy Bush kojeg su iz rupe izvukli vatrogasci.

Ostali stanari odmah su napustili kuću, a policija i vatrogasci evakuirali su i susjedne kuće te doveli stručnjake sa sofisticiranom opremom da utvrde razlog propadanja tla. Rupa je, prema izjavi vatrogasnog glasnogovornika, široka oko šest, a duboka najmanje 10 metara.

Nesretni Jeff nije davao znakove života pa je proglašen mrtvim, iako spasioci još uvijek ne mogu do njegova tijela iz sigurnosnih razloga.

>>Zaledili se od straha kad se zemlja pred njima otvorila

Ključne riječi

Komentara 19

VE
velikazmija
22:29 01.03.2013.

ja mislim da ova dva na poziciji da se maknu na bilo koji način da bi to hrvatskoj itekako pomoglo --

VE
velikazmija
22:31 01.03.2013.

niko ne voli rupe - nisu li komunisti zabetonirali neke jame da kosturi hrvata nebi izišli van --sigurno je sigurno --zar ne-

Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
18:59 01.03.2013.

Eh, da se hoće otvoriti rupa na Markovu trgu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije