Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Srbija proglasila epidemiju svinjske gripe

svinjska gripa
Boris Ščitar
11.11.2009.
u 12:37

U Srbiji je u ovom trenutku 258 potvrđenih slučajeva zaraze novim tipom virusa A (H1N1), a broj će se povećavati. Od pojave virusa do danas od posljedica svinjske gripe u Srbiji umrlo je sedam osoba.

U Srbiji je proglašena epidemija svinjske gripe, priopćio je tamošnji ministar zdravstva Tomica Milosavljević. Na izvanrednoj sjednici ministar Milosavljević je također odredio mjere za sprečavanje širenja epidemije.

Prve mjere borbe protiv epidemije su izvanredno cjepljenje tri milijuna ljudi i pojačana dežurstva liječnika. O zatvaranju škola i vrtića odlučit će samostalno gradski zavodi za javno zdravstvo.

U Srbiji je u ovom trenutku 258 potvrđenih slučajeva zaraze novim tipom virusa A (H1N1), a broj će se povećavati. Od pojave virusa do danas od posljedica svinjske gripe u Srbiji umrlo je sedam osoba.

Upute Zarazne bolnice u Zagrebu: kako spriječiti infekciju virusom gripe?

Ključne riječi

Komentara 8

SO
Somelier
14:02 11.11.2009.

beograd Ja sam imao potrebu da napišem šta mislim o tome dok drugi ne posječuju tu stranicu i time pokazuju da ih boli ona stvar za ono što se dešava u Srbiji.Čao turčine.

SO
Somelier
13:35 11.11.2009.

A koga briga za to. U Hrvatskoj je pobijeno 20 tisuća ljudi i nitko se ne sekira. Povraća mi se više ovo guranje srbima u guzicu a oni nam dijele šamare.Kamo sreće da je Kusturica premlatio Stankovića i cijelu ekipu kao volove. Gade mi se više naši TV voditelji koji bez savjeta sa srbijom neznaju niti jednu emisiju napraviti. Zar nitko nema sluha za to da ja plačam pretplatu a da me se za moj novac vrijeđa. Otjerati svu tu gamad sa HTV-a i neka odu u Srbiju počevši od Stankovića,Latina,Hloverke;Dijane Čuljak i do ostalih bez sluha i osječaja za svoje građane. Dosta je više toga.Prikazujte nam zapad a ne Istok. Dosta nam je istoka bilo 500 godina.

SO
Somelier
13:50 11.11.2009.

beograd Ratardiran si ti sa turskim genima. Pametnom dovoljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije