Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslao prigovor

Zatražio potvrdu o alkotestu, rekli mu da pomakne auto pola metra pa ga kaznili jer nije bio vezan!

Policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
08.06.2018.
u 10:12

Splićanin je 6. lipnja desetak minuta prije ponoći zaustavljen od policijske ophodnje na autobusnoj stanici put Podstrane iz pravca Splita.

Nevjerojatna priča koja spada u rubriku "vjerovali ili ne" dolazi iz Splita gdje je jedan vozač prekršajno kažnjen s 500 kuna zbog nevezivanja sigurnosnog pojasa, prenosi Slobodna Dalmacija

Naime, Splićanin je 6. lipnja desetak minuta prije ponoći zaustavljen od policijske ophodnje na autobusnoj stanici put Podstrane iz pravca Splita. 

- Bio sam uredno vezan i to su vidjeli i policijski službenici koji su bili u kontroli, a onda sam i podvrgnut alko-testu. On je pokazao nula promila pa sam zamolio službenike da mi daju potvrdu alko testa kojim su utvrdili da nisam konzumirao alkohol. U trenutku kad sam zatražio potvrdu, policijski službenici, a bilo ih je pet-šest na mjestu događaja, počeli su negodovati i objašnjavati mi da sam bezobrazan jer tražim potvrdu - napisao je Splićanin koji je uložio prigovor splitskoj policiji.

Dodao je kako je, budući da su ga zaustavili na autobusnoj stanici, u trenutku zaustavljanja stao iza službenog policijskog automobila. Kad je zatražio potvrdu, policajac mu je rekao da sjedne u svoje vozilo i pomakne ga pola metra unaprijed kako ne bi ometao druga vozila koja zaustavljaju. 

- Napravio sam što mi je rekao, ušao sam u auto i pomaknuo ga 50 centimetara, a onda su mi napisali prekršajni nalog jer nisam koristio sigurnosni pojas tih pola metra, rekao je nezadovoljni Splićanin. 

Policija
1/6

Komentara 57

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
10:38 08.06.2018.

Ako je ovo istina, onda je to šerifovanje, a ne servis građana.

DU
Deleted user
11:32 08.06.2018.

Primjer kako se stvara animozitet prema državi i državnim službama, a to rade sami službenici svojim bezveznim, drskim i nehumanim postupcima, namjesto da služe građanima i da sprečavaju nered u državi oni ga sami produciraju!

DH
dalibor.hren
10:46 08.06.2018.

IQ policajca je oko jednoznamenkastog kućnog broja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije