Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Redari jedva spriječili ultrase da upadnu na glavni teren Wimbledona i prebiju drskog Balkanca

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
20.07.2019.
u 10:07

Mi znamo da Đokovićeve pobjede ne bi bilo da mu naš Goran nije rekao kako da sačuva živce. On je u tome najbolji na svijetu...

SUBOTA, 13.7.

Desetljećima Omiš čeka na zaobilaznicu, desetljećima turisti u kolonama od po 30 kilometara mile od Omiša do Splita, svaka vlada obeća zaobilaznicu, a rješenje je bilo ispred nosa. Samo je trebalo ukinuti većinu pješačkih prijelaza za turiste u i sve funkcionira cakum-pakum. Znate kakvi su blesavi turisti, plate apartman i misle da im je kretanje slobodno. Kako da ne!

NEDJELJA, 14.7.

Redari su jedva spriječili desetak ultrasa da upadnu na glavni teren Wimbledona i prebiju drskog Balkanca. Ma zamislite, dođe lik iz nekakve Srbije i pobijedi im miljenika pod nosom! Kažu da se iza terena vrtjelo više od 100 janjčića i sada im je sve propalo, nitko nije ni paprčnjak pojeo! Normalno, mi znamo da pobjede ne bi bilo da mu naš Goran nije rekao kako da sačuva živce. On je u tome najbolji na svijetu...

PONEDJELJAK, 15.7.

Vidjeli novinari kako je Omiš riješio prometnu gužbu, pa krenuli na liječnike opće prakse, koji nisu napisali preporuku da se mladiću iz Čakovca koji je blago drogiran naletio na nesretne turiste oduzme vozačka. Genijalna ideja! Idemo sada oduzeti svima koji koriste tablete za smirenje oduzeti vozačku. Dođeš po Normabel i ljekarnici ostaviš vozačku. Procjenjuje se da bi se tako mogli riješiti 80% vozača.

UTORAK, 16.7.

Sodoma i Gomora na Zrću! Sve se užgalo, sve gori! Gologuza, drogirna mladež skače u more, cure bacaju ekstenzije da mogu brže trčati, a momci uzimaju zadnju dozu steroida. Godinama je nona Tončica proklinjala polugole cure i momke koji se odaju razvratu i uživaju u pjena partiju. Policija istražuje njenu odgovornost za požar, a ona se samo smije. Dok su je privodili, dobacila je da napravila parti od vatrogasne pjene.

SRIJEDA, 17.7.

Mala Žalčeva plače, Tolušić odsutno gleda u daljinu i glanca špic papak, Murganić drhti brada, a Plenki im poput Petra Preradovića poručuje da “stalna na tom svijetu samo mijena jest”! Gabrijela mu je rekla da se osjeća kao silovana žena. O Mercedesu nije govorila, kao ni o svim privilegijama koje je kao kćer HDZ-ove bankarice imala u životu. Što reći, dragi đaci... danas jesi, sutra nisi. Panta rhei...

ČETVRTAK, 18.7.

Malo je nedostajalo Hajduku da prođe uvijek neugodne Maltežane! Naravno, ne čudi poraz nekada uglednog Hajduka, ali kada primite gol u zadnjoj minuti, što je Hajdukova specijalnost na Poljudu, onda imate za čime žaliti. Zanimljivo je zabilježiti da je Gzira poluamaterski klub, čiji su navijači amateri. Kod Hajduka je obratno. Klupsko vodstvo, trener i igrači su amateri, a navijači poluprofesionalci.

PETAK, 19.7.

Iz Plenkijevog inkubatora, izvučeno je nekoliko novih ministara. Baš lijepo. Svi su uredni, počešljani i simpatični i za većinu nitko nije čuo. Novi ministar Grlić-Radman kaže da ima plemenite ciljeve, jer radi za domovinu. Mnogi su se na te riječi spontano uhvatili za novčanik. Čujte, takva su iskustva. Čim naš političar spomene domovinu, žrtvovanje i plemenitost, na kraju otkrijete da vam fali love o novčaniku...

Ključne riječi

Komentara 29

51
517065gz
11:14 20.07.2019.

1 iz hrvatskog jezika !!!

JE
Jednakost
14:50 20.07.2019.

Kakvi su ovo clanci?

IR
Ireneios
11:34 20.07.2019.

Prosvjedujem! Uz Gabrijelu Žalac se nikako, u nijednom smislu, ne može vezati pridjev "mala".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije