Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽAN PRIZOR

Snimka koja slama srce: Otac se slomio jer je morao odbiti zagrljaj sina

Foto: Screenshot
31.03.2020.
u 11:39

Po povratku s posla kući, medicinskom tehničaru Naser Ali Al-Shahraniju u zagrljaj je potrčao njegov sin, no on ga je morao odbiti zbog straha da ga ne zarazi

Većina će se složiti da u aktualnoj borbi protiv koronavirusa najteži teret nose zdravstveni djelatnici. Pritom se uglavnom misli na njihov predan rad u bolnicama, u kojima riskirajući vlastite živote pokušavaju spasiti tuđe. No, osim toga oni nose i dodatni teret, a to je strah da bi mogli ugroziti svoje ukućane. Koliko to može biti bolno najbolje svjedoči snimka oca i sina iz Saudijske Arabije.

Po povratku s posla kući, medicinskom tehničaru Naser Ali Al-Shahraniju u zagrljaj je potrčao njegov sin, no on ga je morao odbiti zbog straha da ga ne zarazi. - Ne, ne - kazao je, a zatim se slomio i zaplakao, dok je njegov sin ostao stajati zbunjeno ispred njega.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Mary5
14:25 31.03.2020.

Samo mi nije jasno ,zasto se nije presvukao kad je posao kuci?

MA
Mary5
14:21 31.03.2020.

Bas je tuzno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije