Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema odgovornih

Snažna eksplozija u blizini UN-ove baze u Gazi

baza
REUTERS
26.06.2011.
u 11:05

Koliko je poznato uzrok eksplozije bila je podmetnuta eksplozivna naprava. Na sreću u ovom "napadu" nitko nije ozlijeđen

Snažna eksplozija potresla je zidine UN-ove baze i ureda Hamasa u Gazi. Kako javlja BBC, od eksplozije se srušio dio zaštitnog zida oko UN-ove baze, i to u promjeru od dva metra.

Koliko je poznato uzrok eksplozije bila je podmetnuta eksplozivna naprava. Na sreću u ovom "napadu" nitko nije ozlijeđen.

Nitko još nije preuzeo odgovornost za eksploziju, a iako su uredi i zatvor Hamasa nedaleko UN-ove baze izraelska vojska potvrdila je kako u to vrijeme nisu izvodili niti jednu akciju.

Sigurnosne snage zatvorile su cijelo područje i zabranile pristup medijima.

Ključne riječi

Komentara 6

TO
Toni50
11:43 26.06.2011.

UN-ove baze izraelska vojska potvrdila je kako u to vrijeme nisu izvodili niti jednu akciju.i to je automatski jasno i 100% istina. Tko je to tako tamo precizan i super ratnik -branitelj kad hoće ? Hamas zna se zanas.

OB
-obrisani-
11:54 26.06.2011.

Reuter Svjetske novine prenose vijest Izraelski par ukrao povijesne vrijednosti iz bivseg koncentracionog logora Auschwitz. Taj logor je od svjetskog znacaja a poznat po tome sto je u njemu naslo smrt 150 tisuca poljskih katolika , 20 tisuca ruskih ratnihtnih zarobljenika I veliki broj europskih zhidova.[ The number is disputed ]. Ovaj par je uhapsen na aerodromu u Krakowu. Po poljskom zakonu ovakva kradja je kaznjiva I do deset godina zatvora. Par je priznao kradju I predmeti su vraceni u muzej. .................................................................. \"They have voluntarily accepted a two-year suspended jail sentence and agreed to pay a mandatory contribution towards the preservation of monuments, \" Deputy District Prosecutor Mariusz Slomka was quoted as saying by Reuters news agency. He did not specify the amount of the contribution.

Avatar Jack_Bauer
Jack_Bauer
12:54 26.06.2011.

Za Toni50 kada već piše o preciznosti. U libanonu je 2006 napadnut postaja UNa poginulo je četvero nenaoružanih ljudi, više ranjeno. Ne smije se zaboraviti da su izgubili život zbog izraelskih divljaka... It had been shelled 14 times by Israelii artillery over a period of 6 hours. An Israeli plane then dropped a bomb, destroying the post. During the bombardment, the post called an Israeli liaison officer ten times to call off the bombardment. According to a UN official who had seen the preliminary report, an Israeli official promised to halt the bombing each time.UN military personnel on the ground along the Israel-Lebanon border reported that the munitions hitting the UNTSO position were precision-guided.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije