Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neslužbeni posjet

Slovenski premijer Pahor utrčao u Hrvatsku na džoging

pahor
Goran Kovačić/Pixsell
Autori: vmo/VLM, ija
25.04.2011.
u 19:18

U našoj je zemlji proveo oko tri sata pa se istim putem i na isti način, tvrde očevici, vratio u Sloveniju

Bez velike pompe ili kolone crnih automobila, kakve inače prate visoke državne dužnosnike, slovenski je premijer Borut Pahor danas u Hrvatsku ušao – pješice. Dogodilo se to, kako su nam javili iznenađeni građani koji su ga vidjeli, na graničnom prijelazu Plovanija oko 15 sati, a nakon što je uredno prošao graničnu kontrolu Pahor je nastavio trčati u Hrvatskoj. S njim su cijelo vrijeme, umjesto jakih policijskih snaga, bila dva tjelesna čuvara.

Kako doznajemo, slovenski se premijer oko 18 sati istim putem i na isti način vratio u Sloveniju.

Pahor je poznat po tome da voli džoging pa ga se tako moglo vidjeti kako trči po Umagu kamo godinama dolazi na ljetovanje u kuću svoje partnerice Tanje Pečar, a da je u odličnoj kondiciji pokazao je lani kada je čak otrčao i polumaraton od 21 kilometra.

Ključne riječi

Komentara 66

AA
aabbcc
21:23 25.04.2011.

. sinpaticno mozda sljedeci put, dotrci pa utrci malo i u Bosnu...

MA
macor
23:08 25.04.2011.

Ma to covijek htio da malo svojom zemljom da proseta.

OB
-obrisani-
20:08 25.04.2011.

A di je onaj nesretni jadnik BratCroat da on komentira ovu disciplinu ? Samo Pahor zna reda za razliku od onog jebivjetra Jorasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije