Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radio za njega

Škegro u četiri riječi opisao posebnog povjerenika Agrokora

Borislav Škegro
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
10.04.2017.
u 15:21

"On je ozbiljan, kompetentan, odgovoran i hrabar. Točka.", napisao je Škegro o Ramljaku.

Bivši ministar financija iz 90-ih godina Borislav Škegro ima samo riječi hvale za posebnog povjerenika Agrokora Antu Ramljaka koji je od 2007. godine do 2011. godine radio kao partner u Škegrinom Quaestusu. 

"On je ozbiljan, kompetentan, odgovoran i hrabar. Točka.", napisao je Škegro o Ramljaku u odgovoru televiziji N1

Saborski zastupnik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić rekao je da ta stranka nije sretna izborom Ramljaka za posebnog povjerenika u Agrokoru. 

- Sadašnji povjerenik je izbor pravog ministra gospodarstva, Borislava Škegre, čime nismo sretni - kazao je Hajdaš Dončić i dodao da je Ramljakov izbor kontinuitet politike HDZ-a iz 90-ih godina.  Škegro je u razdoblju od 1993. do 2000. bio potpredsjednik Vlade za ekonomska pitanja, a od 1997. do 2000. objedinjuje i dužnost ministra financija Republike Hrvatske.

>>Banke će osigurati 150 milijuna eura za likvidnost. Ramljak o dosadašnjim članovima Uprave Agrokora: Nije potrebno da stalno dolaze na posao

>>'Ramljak je izbor pravog ministra gospodarstva - Borislava Škegre'

>>Ratni put novog 'šefa' Agrokora: 'Kao dragovoljac, javio se za proboj u Vukovar'

>>Sedam dana drame u Agrokorovu tornju. Todorićevi sinovi: Tata, bankrotirali smo

Komentara 8

NE
nexozg
16:11 10.04.2017.

Pametnom dosta!

DO
dopizdilomi
16:22 10.04.2017.

Ako to kaže Škegro, onda je to sigurno tako i nikako drugačije. Točka.

AN
anticenzura
15:55 10.04.2017.

Hvalite me usta moja. Oni se obicno izmedju sebe hvale, a nikako da ih povale gradjani. Nista to ne valja, to je obicna prevara gradjana, napravili su jos gore nego sto je bilo. Do sada su banke snosile rizik poslovanja, a sada je drzava garant i rizik nose gradjani na svojoj grbaci. Oni su ucinili uslugu samo bankama, zagarantirali im pokrice rizika i nista vise. Kompaniju ce postepeno rasprodati, mic po mic i podijeliti plijen, a dug ce natovariti gradjanima po obicaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije