Naslovnica Vijesti Svijet

Sjeverna Koreja: Tajno snimali goste i puštali snimke uživo

U Južnoj Koreji poznati pjevač uhvaćen je u aferi da je snimao svoje seksualne partnerice čije je videosnimke onda dijelio na internetu.
21. ožujka 2019. u 12:42 2 komentara 689 prikaza
kamera
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Sjevernokorejska policija uhitila je dvojicu muškaraca jer su postavili skrivene kamere u motele te ondje snimali i uživo emitirali video-zapise oko 1600 gostiju.

Facebook muke po dvostrukoj autentifikaciji Znate li kako Facebook koristi Vaše telefonske brojeve?

Pritom su u tri mjeseca bavljenja ovom ilegalnom aktivnošću zaradili oko 6200 dolara. 

Protuzakonito snimanje u naglom je porastu u cijeloj zemlji zbog sve učestalije upotrebe mobilnih uređaja. Južnokorejska glazbena industrija upravo se oporavlja od nedavnog skandala čiji je glavni akter pjevač Jung Joon-young, koji je, suočen s dokazima priznao da je potajno snimao svoje seksualne partnerice, a videosnimke i fotografije dijelio je na internetu u chat-sobama.

Policija je priopćila da su četvorica muškaraca u kolovozu prošle godine tajno instalirali kamere u 42 sobe na 30 mjesta u zemlji.

Kim Jong Un formalnost Sjeverna Koreja bira novi parlament, ali stvarno natjecanje nije dopušteno

Sakrili su ih u tv-prijamnike, utičnice i držače sušila za kosu, a snimke su emitirane uživo na njihovoj internetskoj stranici, objavila je policija.

Prošle je godine policiji u Južnoj Koreji prijavljeno više od 6600 slučajeva protuzakonitog tajnog snimanja, na što otpada petina svih slučajeva spolnog zlostavljanja, u odnosu na 3,6 posto tijekom 2008., podaci su državnog odvjetništva. 

Isječak iz dokumentarnog filma Bleiburg - Zločin bez kazne

Aktivni odmor
NEZABORAVNO ISKUSTVO
Oni se izležavaju na plaži, a ti letiš 60 metara iznad njih!

A1 izdvaja za Vas