Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EDOUARD TRIPKOVIĆ KATAYAMA:

‘Situacija u Tokiju? Svi pate, a Igre se ipak održavaju! Za koga, pitaju se ljudi’

24.07.2021.
u 08:55

Trenutačno su u četvrtom izvanrednom stanju od izbijanja zaraze, broj zaraženih u Tokiju je oko 1400, što možda i nije puno u odnosu na 13 milijuna stanovnika, no vlasti bi bile mirnije da je manje od 400. Izvanredno stanje u Japanu je – kažu neki – tek iluzija

Komentara 4

Avatar Vakserčina
Vakserčina
10:08 24.07.2021.

Ovakva olimpijada nije trebala biti ni održana. Igre bez gledatelja mi uopće nisu zanimljive.

BE
bezvrijedanyugodinar
11:19 24.07.2021.

"Za koga, pitaju se ljudi", pa za televiziske gledatelje

BE
belototo
10:19 24.07.2021.

Apsolutno nitko se pita zasto je to tako, a razlog je jednostavan. Olimpijski odbor nije nego zlato, i u slucaju odgadjanja ili otkazivanja sa bilo cije strane, bilo OO ili Japan, otkazatelj placa zestoke penale. Bas nikome nije u financijskom smislu u interesu da se igre otkazu ili jos jednom odgode, pa cak ni Japanu koji je vec spiskao milijarde. Iako je pandemija, OO-u to nije dovoljan razlog da se sve skupa odgodi/otkaze, nego idu penali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije