Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNIŠTVO HDSSB-a

Šišljagić: Očekujem da Šeks kao optuženi posjeti Beograd

\'20.09.2010,Osijek,U novo obnovljenoj dvorani odrzana skupstina osjecko baranjske zupanije,vladimir sisljagic Photo: Davor Javorovic/PIXSELL\'
Davor Javorović/PIXSELL
22.10.2011.
u 09:57

- Svima je poznato da su branitelji godinama na udaru Haaga i Beograda u čemu je sudjelovao i HDZ-e - naglašava nadalje Šišljagić

- Očekujem od Vladimira Šeksa da uskoro posjeti Beograd kako bi pokazao koliko vrijedi Zakon o ništetnosti koji su donijeli u Saboru - istakao je predsjednik HDSSB-a dr. Vladimir Šišljagić koji je zajedno sa ostalim vodećim ljudima stranke nazočio osnivanju ogranka u Vetovu pokraj Kutjeva. Dodao je da taj zakon nema nikakvog učinka, te da je njegovo donošenje predizborni spin HDZ-a.

- Licemjerno je što HDZ pokušava kroz taj zakon štititi prava branitelja, pogotovo što je na popisu opruženih Šeks, a svima nam je poznato da su branitelji godinama na udaru Haaga i Beograda u čemu je sudjelovao i HDZ-e - naglašava nadalje Šišljagić.

Ocijenio je da u vladajućoj stranci i koaliciji vlada rasulo, te da njihovi odani partneri pokazuju svoje pravo lice, što po Šišljagiću potvrđuje potrebu da su se trebali održati izvanredni izbori koje su tražili unazad dvije godine.

Komentara 23

UN
unbekant
10:23 22.10.2011.

Sisljagicu,svaka cast na takvom govru,i na toj izjavi,ovi iz HDZ-partije samo narodu mazu oci,hajde Sekspire kad imas mud....odi u Beograd ili eto u Bosnu,hehehheeheh bih bilo veselo

LI
liburnik
10:28 22.10.2011.

Ma Seks odi samo do prvog srpskog kafica na Bajakovu ako imas muda. Objasni kako ces sa tim zakonom izbaviti Marica?

OB
-obrisani-
10:13 22.10.2011.

Postovani! \" po Šišljagiću potvrđuje potrebu da su se trebali održati izvanredni izbori koje su tražili unazad dvije godine.\" ---------------------------------------- Ako su se izvanredni izbori TREBALI odrzati prije dvije godine, onda se pitam zasto to OPOZICIJA nije i omogucila? Lijep pozdrav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije