Naslovnica Vijesti Crna kronika

Sinovčić se nije nagodio s USKOK-om, suđenje mu počinje u prosincu

Sinovčića se u aferi Ribar tereti za štetu od 120 milijuna kuna, a optužen je zbog privatizacije NK Zadra te predstečajne nagodbe Voxa
19. listopada 2018. u 17:18 4 komentara 1662 prikaza
Suđenje Reni Sinovčiću
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Iako je prije malo prije od mjesec dana pripremno ročište u aferi Ribar na zagrebačkom Županijskom sudu prekinuto jer je Reno Sinovčić, prvooptuženi u toj aferi bio spreman priznati krivnju te se nagoditi s USKOK-om, do nagodbe ipak nije došlo. Neslužbeno se doznaje da USKOK nije pristao na prijedlog nagodbe koje mu je nudio Sinovčić. Stoga je na zagrebačkom Županijskom sudu u petak okončano pripremno ročište na kojem je odlučeno da će suđenje Sinovčiću i ostalima početi 14. prosinca.

Krijumčarenje duhana Krijumčarenje duhana Uskok optužio skupinu krijumčara duhana koja je proračun oštetila za više od devet milijuna kuna

USKOK Sinovčića u aferi Ribar tereti za štetu od 120 milijuna kuna, a optužen je zbog privatizacije NK Zadra te zbog predstečajne nagodbe Voxa, jedne od njegovih tvrtki.

Osim Sinovčića i njegove tvrtke, optuženi su još Vjekoslav Jurlina, pročelnik zadarske Porezne uprave, Stoja Mučaj, njegova nasljednica, poreznici  Željan  Pejković, Marko Lozančić i Irena Anić te bivši direktori NK Zadar Novica Erlić i Dalibor Zebić.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka