Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška optužba

Sinčić: Odvratno. Nisam primio niti dao niti jedan potpis

sinčić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/2
12.12.2014.
u 15:13

Svojih 16.000 + potpisa prikupili smo krvavo i nisam ih htio niti smio dati jer bih time pljunuo u lice svim mojim ljudima,komentirao je Sinčić optužbe don Ivana Grubišića

Don Ivan Grubišić za tportal je otkrio da su potpisi podrške građana doslovno šetali između stožera stvarnih i nesuđenih kandidata. A otkrio je da je i on sam u tome sudjelovao.

– Dio svojih potpisa dao sam Ivanu Rudi bez ikakve cijene ili ucjene jer sam želio da prođe. Tražio je još više, i od mene i od drugih, a poslije je razgovarao sa Sinčićem i navodno mu ih dao – rekao je za tportal don Grubišić. Prozvani Ivan Vilibor Sinčić reagirao je priopćenjem na svojoj Facebook stranici.

– Odvratno! Nisam primio niti dao niti jedan potpis od drugog kandidata niti je to učinio netko od mojih ljudi. Ovo je gnusan pokušaj diskreditiranja. Svojih 16.000 + potpisa prikupili smo krvavo i nisam ih htio niti smio dati jer bih time pljunuo u lice svim mojim ljudima. To potvrđuju stotine slika iz cijele zemlje kroz 12 dana. Nisam takva osoba. Živi zid ne možete kupiti – stoji u Sinčićevu priopćenju. Dodaje i kako je skandalozno što jedan kandidat priznaje da je dao svoje potpise te naglašava kako je to krivotvorenje.

>>Sinčić objavio što je napisao u svojoj imovinskoj kartici

>>Sinčić dostavio 15.200 potpisa, u prvom krugu najvjerojatnije četiri kandidata

Komentara 90

DS
dugi.stefanic
15:29 12.12.2014.

Ja dam potpis potpore jednom kandidatu a on se odluči ga dati nekom drugom i to je u redu? Ako je ovo istina Grubišića treba nogirati iz Sabora u Remetinac

VR
vrt
16:11 12.12.2014.

Od kuda ideja Ivanu Grubišiću da daje (!?!?) potpise kojim su ljudi podržali njega, nekom drugom kandidatu??????? Toliko o demokratičnosti, pravednosti i genijalnosti najdražeg klerika EPH medija i "urbanih" "progresivaca"!

DS
dugi.stefanic
15:32 12.12.2014.

Ovaj lik je simpatičan i izgleda neiskvaren ali s lijeve strane mu je Pernar koji hvali tekovine NOB-a i "ustanike" iz Srba a s druge strane mu je neki Dušan....pa mislim da mu nije pametno računat na moj glas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije