Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Dragan Bagić piše za Premium: Seks-skandal u Splitu razbio predrasude, sirovine mogu biti i lijevo-liberalni i desni

21.06.2022.
u 10:45

Splitski slučaj doprinosi razbijanju stereotipa koje pripadnici "lijevo-liberalnog" segmenta imaju o "svojim" političarima, pokazujući da i njima dobro pristaju stereotipi koje vole lijepiti političarima s one druge strane

Ključne riječi

Komentara 5

RE
RedTree
13:28 21.06.2022.

Godina dana bačena u vjetar, samo dvije, tri izlizane parole se vrte. Jedino što se napravilo da se izgleda digao najam u centru grada, radi čega je centar grada još više poskupio za domaće a neki i zatvorili i ostali ljudi bez posla. I makli su se vanjski štekati, neki jesu bili promašeni ali neki ala "Semafor" bili su jedno od kultnih i ljepših okupljališta Splićanina u centru grada, koji sad nakon ljeta postaje pust.

ST
stefj
12:33 21.06.2022.

Ovako gledajući, od tih novih političkih "snaga" u Zagrebu imamo evidentan primjer totalne nesposobnosti, dok se u Splitu ipak čini da je to poliitčka borba, tj. politička podmetanja. U Splitu nije bila niti čista situacija u skupštini, te je trebalo raditi razne kompromise... No, ne vidim niti da bi nakon ovih izbora situacija mogla biti drugačija... Inače ovaj nazovi skandal, pitanje da li išta šteti rejtingu Puljka. Više na rejting utječe svaka izgovorena riječ za Torcidu, nego sve ostalo.

Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
14:12 21.06.2022.

Skandal je ionako debelo prenapuhan. Nečije seksualne maštarije nisu bile skandal ni u srednjem vijeku a kamoli danas. Kao zgražaju se lažni moralisti koji bi u privatnosti rado ulovili i muhu u letu. Skanda je kad hadezeovci najbržim prstom pokupe 10 milijardi poticaja za nešto a nitko ne zna za što.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?