Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGA SE I DALJE

Šef zagrebačke policije otkrio je li bjegunac opasan za javnost: 'Postupamo na više lokacija'

Slavko Midzor/PIXSELL
19.08.2021.
u 23:26

"Ako ga vide neka jave policiji na 192", savjetovao je građanima

Zagrebačka policija i dalje traga za 22-godišnjim mladićem koji je ovog tjedna uhićen po Interpolovoj tjeralici, a potom u lisicama prilikom izlaska iz službenog vozila prvo udario jednog policajca, a zatim pobjegao.

Marko Rašić, načelnik Policijske uprave zagrebačke kazao je za Dnevnik.hr da bjegunac još nije pronađen, ali se "postupa na više adresa i lokacija".

"Uhićenik je iznenada napao policajca, ozlijedio ga, iskoristio priliku i pobjegao", kazao je Rašić te potvrdio da su lisice pronašli u neposrednoj blizini.

Radi se o osobi koja je sklona krađi zbog kojih ga traži ga više policijskih uprava u Hrvatskoj, ali i Sloveniji, no nije opasan za javnost, rekao je načelnik.

"Ako ga vide neka jave policiji na 192", savjetovao je građanima.

Ključne riječi

Komentara 5

IJ
istinaa__jako_boli
07:04 20.08.2021.

Bitno je da je on sredio pajkana i da pajkani kazu da nije opasan.

NH
Narednik_Harada
09:36 20.08.2021.

Mislim da sam vidio bjegunca koji odgovara datom opisu. Točnije, mislim da sam vidio čak više njih. To nije ni čudno s obzirom da je opis tražene individue malkice zakinut za sve po čemu bi netko od zamoljenih građana voljnih pomoći policiji to i učinio. Između ostalog, toj osobi ne znamo ni ime, ni prezime, ni mjesto rođenja, niti inicijale. Možda tražim previše, ali nemamo ni visinu osobe, ni starosnu dob, ni oblik glave, ni boju očiju, odjeće, pa ni kože. O fotografiji ili foto-robotu valjda možemo samo sanjati, iako se radi o osobi sa Interpolove tjeralice, a one su koliko znam javne, dostupne na njihovim mrežnim stranicama, sve sa fotografijama i ostalim osobnim podacima. Nešto meni tu kao malo dismr. No što je tu je, idemo delati s onim čime raspolažemo. Dakle, pouzdano znamo da se radi o relativno bezopasnoj krađi sklonoj osobi koja trenutno nema lisice na rukama. I to je to. Već mi pada na pamet desetak sumnjivaca koji zadovoljavaju te karakteristike, a kroz popodne ću se sigurno sjetiti njih bar još toliko. Trenutno se dvoumim da li odmah da prijavim ovih deset, pa ostale popodne u drugoj turi. Ili je bolje pričekati do navečer pa ih sve odjednom prijaviti, možda dobijem neku nagradu kao savjestan građanin. Nešto kao "Plavu ili žutu vrpcu Večernjeg lista".

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
07:08 20.08.2021.

Evo, ja vidio jednog od 22 godine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije