Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTJERA U TIJEKU

Policija traga za bjeguncem u Zagrebu: Pobjegao dok su ga vodili na ispitivanje?

Marko Prpic/PIXSELL
18.08.2021.
u 20:37

Radi se o muškarcu sitnije građe i crne kose

Zagrebačkoj policiji oko 16 sati iz kombija je pobjegao osumnjičenik, objavili su mediji, no iz policije su potvrdili tek da je u tijeku postupanje policijskih službenika kod zgrade Zagrepčanke, na križanju Vukovarske i Savske ulice. 

Mediji su objavili da je na križanju Vukovarske i Savske ulice pobjegao osumnjičenik iz policijskog kombija s lisicama na rukama i pod nerazjašnjenim okolnostima.

Navodno su ga policijski službenici vodili na ispitivanje u Državno odvjetništvo, a radi se o muškarcu sitnije građe i crne kose. Međutim, iz policije za sada ne daju službenu potvrdu događaja.

“Što se tiče događaja kod Zagrepčanke, za sada možemo samo potvrditi da policijski službenici imaju postupanje”, kazali su Hini iz PUZ-a. 

Prema objavljenim snimkama, na terenu oko Zagrepčanke je više policijskih službenika i vozila, a dio ulice ograđen je policijskim vrpcama.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar loka
loka
18:31 18.08.2021.

Da je imao ruke u lisicama iza leđa ne bi pobjegao daleko...procedura ??

DU
Deleted user
18:22 18.08.2021.

👁️👃👁️👈Evo ga

OK
okvarbudovič
20:11 18.08.2021.

pobjego u afganistan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije