Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijedio policijskog službenika

Policija objavila detalje o bjeguncu u Zagrebu. Božinović: Uhićen je po zahtjevu Interpola

Jurica Galoic/PIXSELL
19.08.2021.
u 10:39

Jučer su samo četiri osobe uhićene zbog europskog uhidbenog naloga, kazao je ministar Davor Božinović

Zagrebačka policija izvijestila je kako intenzivno traga za muškarcem koji je napao i ozlijedio policijskog službenika te pobjegao jučer oko 15.30 sati na Trnju, Savska cesta. Naime, prilikom izlaska iz službenog vozila, osumnjičeni 22-godišnjak je fizički napao policijskog službenika Policijske uprave zagrebačke, pri čemu ga je policijski službenik uporabom tjelesne snage pokušao zadržati, međutim osumnjičeni je pobjegao.

Policijskom službeniku liječnička pomoć pružena je u KBC Sestara milosrdnica. Utvrđuju se sve okolnosti navedenog događaja te za osumnjičenim se intenzivno provode mjere traganja uz sve raspoložive policijske snage.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović također je potvrdio da zagrebačka policija intenzivno traga za njim.

"Riječ je o zahtjevu Interpola, a osoba je kriminalno bila orijentirana prema imovinskim deliktima".

Jučer su samo četiri osobe uhićene zbog europskog uhidbenog naloga, dodao je Božinović. 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
11:03 19.08.2021.

Uvježbanoj policiji ne smije pobjeći uhićenik .

VE
velma
15:52 19.08.2021.

Balavca nisu mogli svladat,nesposobna policija kao i ovaj starkelja im,šef,koji se pravda da su uhvatili neke po Interpolu..

LI
liliZG
13:50 19.08.2021.

gledala sam kak je jedan uhićenik otvorio vrata auta, gdje je sam sjedio na zadnjem sicu, ruke u lisicama sprijeda i zapalio preko našeg parka,.. a murjaci na prednjem sicu ostali paf, čak se nisu dali u potjeru za njim.. ko da gledaš A-je to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije