Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef Osječko-baranjskog SDP-a

Nova drama u SDP-u, Hajduković podnio ostavku: Moja usta nisu septička jama, a moj obraz đon

Zagreb: Domagoj Hajduković  komentirao u Saboru incident sa skidanjem hrvatske zastave
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
26.04.2021.
u 20:53

Neslužbeno se čuje kako je razlog za neprolazak liste bio pad kvoruma koji se dogodio jer nije postignut dogovor oko redosljeda mjesta kandidata

Manje od tri tjedna do lokalnih izbora i nakon niza raspuštenih organizacija diljem države večeras su se objelodanili i veliki problemi u Osječko-baranjskom SDP-u.

Naime, vodsvo SDP-a, kako doznajemo od izvora iz te stranke, večeras je na sjednici Predsjedništva predložilo smjenu šefa Osječko-baranjskog SDP-a Domagoja Hajdukovića i to iz razloga što Županijski odbor stranke u toj županiji nije uspio usvojiti listu za Županijsku skupštinu koju je predložio Hajduković, a zbog čega je prijetila realna opcija da stranka u toj županiji nema listu za skupštinu.

Neslužbeno se čuje kako je razlog za neprolazak liste bio pad kvoruma koji se dogodio jer nije postignut dogovor oko redosljeda mjesta kandidata za skupštini. Navodno se od Hajdukovića tražilo da kandidata za župana i njegove zamjenike koje je Županijski odbor ranije izglasao stavi na zadnja mjesta na toj listi protiv čega je Hajduković bio. 

Hajduković je večeras odluku vodstva o smjeni preduhitrio na način da je sam odlučio podnijeti ostavku na mjesto predsjednika svoje Županijske organizacije nakon čega je vodstvo SDP-a imenovalo Damira Tomića za povjerenika koji je dobio zadatak da stranku vodi na lokalne izbore i koji će predložiti novu listu za županijsku skupštinu.

- Moja usta nisu septička jama, a moj obraz đon. Želim svaku sreću i uspjeh našim kandidatima i povjereniku - sve je što je Hajduković večeras želio kazati nakon podnošenja ostavke. 

Inače, Hajduković je ujedno i član Predsjedništva SDP-a što znači da je Peđa Grbin u vodstvu stranke večeras dobio žestokog oponenta više.    

Policija ispred šibenskog SDP-a gdje je netko kod ulaza ostavio eksplozivnu napravu 'zvončić'


 

Komentara 51

FI
Fileki
21:15 26.04.2021.

Poznato je za kaj njemu usta služe

TR
trabant007
21:34 26.04.2021.

Grbin, hajduković, glasovac, milanović... plejada sličnih, to je komunjarska partija, naše zlo

ME
medvedgrad
21:38 26.04.2021.

Gutač mačeva, prva usta esdeoeja, mutiprakrik usta,... eto eto, kaze covjek, nije to septicka jama. Samo je jama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije