Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska

Sedam osoba ozlijeđeno u eksploziji bombe u Istanbulu

istambul
afp/pixsell
26.05.2011.
u 09:58

Bomba je eksplodirala na autobusnom stajalištu za vrijeme jutarnje gužve. Nitko nije smrtno stradao.

Sedam je osoba ozlijeđeno u eksploziji bombe u Istanbulu, javlja AP. Bomba je eksplodirala na autobusnom stajalištu za vrijeme jutarnje gužve. Nitko nije smrtno stradao.

Gradonačelnik Istanbula Huseyin Avni Mutlu izjavio je da nitko nije ozbiljno ozlijeđen. Zasad nitko nije preuzeo odgovornost za napad, a turske vlasti sumnjiče Kurdsku radničku partiju (PKK).

Ključne riječi

Komentara 4

OR
orisis
10:26 26.05.2011.

oslobodimo kurde od Turskog jarma!!!Slobodni Kurdistan!!!

RE
@rea
10:43 26.05.2011.

Nema opravdanja za one koji postavljaju bombe čija su meta civili.

OB
-obrisani-
12:12 26.05.2011.

Izgleda kao zvuci \" demokracije \" koje im donosu cionisti-kauboji-gusari [ CKG ]. Ili ce plesati po njihovoj [ CKG ] muzici ili ce biti vise tih eksplozija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije