Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eurozona

Sarkozy: Njemačka i Francuska moraju raditi zajedno za spas EU

'epa02990166 French President Nicolas Sarkozy (R) and German Chancellor Angela Merkel (L) hold a press conference, in Cannes, France, 02 November 2011, at the end of the emergency meeting set up to di
'GUILLAUME HORCAJUELO'
01.12.2011.
u 19:53

Potrebna je stroža financijska disciplina s puno težim sankcijama za zemlje koje ne ispunjavaju svoje obveze – kaže Sarkozy

Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy kazao je kako Njemačka i Francuska moraju djelovati zajedno kako bi osigurali stabilnost u "srcu Europe", javlja BBC.

U govoru u luci Toulon, Sarkozy je najavio kako će se u ponedjeljak sastati s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel te joj predložiti mjere koje će osigurati budućnost Europe. Obećao je kako Francuska neće odustati od svog suvereniteta.

Čelni čovjek Francuske istaknuo je kako euro ne može opstati ako se ekonomija eurozone ne ujedini.

– Potrebna je stroža financijska disciplina s puno težim sankcijama za zemlje koje ne ispunjavaju svoje obveze – rekao je Sarkozy.

Komentara 13

OB
-obrisani-
20:32 01.12.2011.

Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy kazao je kako Njemačka i Francuska moraju djelovati zajedno >>> Kao ZABORAVILI su na WWII..... ma kome oni sole mozak. Jos uvijek sjede na grbaci njemackog naroda. Iz kojeg to razloga Francuska ,Engleska i Izrael moguogu imati A-bombe a Njemacka i Japan ne mogu?! Nisu li to danas demokratske drzave..... ? To vam jasno ukazuje NA PRAVO STANJE stvari.

MI
mikac61
21:35 01.12.2011.

A pogledajte kako oboje izgledaju na ovoj slici ,kiseli ko kupus :) Ne izgleda obecavajuce ako je ta reakcija nesto oko eura hehehe

AA
aabbcc
20:21 01.12.2011.

. Ovo dvoje glumi nekakve strucnjake, ma mozda im to i prolazi negdje u nekoj zabiti....SMIJESNI su , skroz PROLUPALI kao da im je Evropa BABINA prcija !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije