Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKO NASILJE

Sa 4,04 promila vrijeđao suprugu kojoj se ne smije približiti

nasilje
Arhiva VL
25.10.2011.
u 17:03

U nasilnikovoj krvi utvrđena je koncentracija alkohola od rekordna 4,04 promila

Policija je zbog kršenja Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji prijavila 53-godišnjaka iz Nove Kapele koji se u ponedjeljak oko 18 sati nasilnički ponašao prema supruzi, verbalno je vrijeđajući i psujući u  njezinu  domu. 

Pri tom je prekršio zaštitnu mjeru zabrane približavanja supruzi,  koje  se trebao pridržavati do prosinca ove godine. U nasilnikovoj krvi utvrđena je  koncentracija  alkohola  od rekordna 4,04 promila, a s obzirom  na  znakove  duševnog  rastrojstva,  prevezen je u bolnicu u Novoj Gradiški, gdje je i zadržan na liječenju.

Ključne riječi

Komentara 1

SM
smjeskoh
18:17 25.10.2011.

Tko? Što? Gdje? Kad ? To su pitanja na koja treba odgovoriti u naslovu i kratkom sadržaju (podnaslovu). Na pitanje \"kako\" potražit ćemo odgovor u tekstu, ako nas zaintrigiraju prva četiri odgovora. Elementarno novinarstvo, malo etike i poštovanja prema čitateljima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije