Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELE IĆI U RAT

Ruska službenica za mobilizaciju galami na muškarce: Jeste li vi normalni? Što to govorite?

Screenshot Twitter
23.09.2022.
u 11:46

Dijem Rusije prosvjeduje se zbog mobilizacije, a mnogi Rusi napuštaju državu da ne bi morali ići u rat

Brojni Rusi prosvjeduju zbog djelomične mobilizacije koju je naredio predsjednik Vladimir Putin, a društvenim mrežama šire se snimke prosvjeda i obitelji koje tuguju za muškarcima koji moraju ići u rat. 

Jedna od gledanijih je i snimka ruske službenice za mobilizaciju koja galami na muškarce koji ne žele ići u rat u Ukrajinu. Riječ je o snimci iz ruske republike Dagestan gdje se skupina muškaraca prepire sa službenicom zaduženom za mobilizaciju koja im govori kako moraju ići u rat jer se radi o njihovoj budućnosti te budućnosti zemlje. 

 

Govori im kako se njezin djed borio u Drugom svjetskom ratu te da sad to moraju napraviti i oni. Muškarci joj odgovaraju kako to nije rat, već politički rat. 

– Boriti se za budućnost? Pa mi jedva da imamo sadašnjost – govori joj jedan muškarac na što se drugi pita: – Jesmo li sada potlačeni? 

Ona im odgovara da nisu potlačeni, na što joj muškarci govore kako to nije rat već samo politika. 

– Jeste li vi normalni? Što to govorite? – galami žena na njih. 

VIDEO Oprez, uznemirujući sadržaj! Tuga ruskih obitelji dok im mobiliziraju muškarce: Suze i zagrljaji na oproštaju

Ključne riječi

Komentara 17

ZA
zagabria8
11:56 23.09.2022.

Nacija zabludjelih u prošlosti gdje se kao svi trebaju boriti a koristi imaju samo oligarsi i političari. To je rat za nove jahte oligarha. Tragedija naroda koji je dao jednog Tolstoja i Dostojevskog

DU
Deleted user
12:06 23.09.2022.

Ima ih brdo, kaj nisu ušli u ured i sve digli u zrak zajedno sa službenicima, imati će više šansi ako se počnu boriti za sebe u rusiji nego da ih pošalju u ukrajinu

Avatar urok_eye
urok_eye
12:03 23.09.2022.

Vidiš i po mjestima i regijama gdje regrutiraju kakav je odnis Rusije prema vlastitom stanovništvu i čiji je to rat 🤨

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije