Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eMOCIJE NA SVE STRANE

Roditelji Tomislava Tomaševića došli su dati podršku sinu: 'To što sam došao ovdje govori sve'

Izborni stožer kandidata za gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomasevica
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
30.05.2021.
u 21:10

Tomislav Tomašević uvjerljivo vodi u utrci za gradonačelnika Zagreba u drugom krugu

Roditelji Tomislava Tomaševića stigli su u stožer da svom sinu daju podršku. Sve je nabijeno emocijama. Roditelji su došli tijekom objave prvih rezultata kako bi čestitali sinu i njegovu timu. Podsjetimo, Miroslav Škoro je nekoliko puta tijekom kampanje spominjao Tomaševićevog oca, na što ga je Tomašević upozorio da mu ne upliće obitelj.

Tomaševićev otac nije želio ništa komentirati već je samo rekao da je rekao dovoljno s time da se pojavio. "To što sam došao ovdje govori sve", kazao je za Telegram.

Podsjetimo, u prosvjedu 2011. godine u Varšavskoj ulici uhićen i njegov otac.  – Zanimljivo da je u Varšavskoj bio uhićen i moj otac o kojem se ovih dana u medijima piše ističući da sam ja ljevičar, a on desničar. Da, ali otac desničar koji podržava sve to što sam radio protiv Bandića u Varšavskoj do te mjere da je bio među tih 150 uhićenih mirnih prosvjednika u jednom danu, što je povijesni rekord u Hrvatskoj – kazao je Tomašević tom prilikom. 

Ključne riječi

Komentara 30

LA
Lana2
23:57 30.05.2021.

Hm.. Fotelja je samo bitna. Otac i sin dobar raspored napravili

KA
kajbum
23:34 30.05.2021.

E moji purgeri tako to rade Bosanci jedan kaze kisa ce drugi kaze nece i uvjek pogode. Jedan je otiso ljevo drugi desno i pobjeda je tu.

Avatar gustisaslagom
gustisaslagom
22:00 30.05.2021.

A ne znam sto govori da si u opciji koja je skroz na suprotnoj strani tvoga sina sa globalistickog agendom, totalno dva nekompatibilna stajalista da mozes slaviti pobjedu necega sto znaci tvoj poraz, jedino sto je tvoj potomak osigurao fotelju. Ne mozes u isto vrijeme biti protiv i za pobacaj, za i protiv migranata, za i protiv titoista. To meni jedino govori da si covjek bez stava, bez ideala i da je fotelja jedina bitna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije