Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravlje kao isprika

Ročište odgođeno jer je Tomislav Horvatinčić otišao u Švicarsku

'18.05.2011., Zagreb - Tomislav Horvatincic s prijateljem u setnji gradom.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
17.10.2011.
u 19:46

O kakvom je zahvatu riječ nije poznato, no neslužbeno doznajemo da se ne radi o ozbiljnoj bolesti

Poduzetnik Tomislav Horvatinčić, koji je ljetos u Primoštenu skrivio tešku pomorsku nesreću, danas se nije pojavio na Općinskom kaznenom sudu, gdje mu se sudi za utaju 1,8 milijuna kuna poreza iz 1996., u vrijeme kada je bio na čelu NK Croatije.

Sutkinji se ispričao odlaskom na operaciju u Švicarsku. O kakvom je zahvatu riječ nije poznato, no neslužbeno doznajemo da se ne radi o ozbiljnoj bolesti. Iduće ročište zakazano je za dva tjedna.

Komentara 52

Avatar Grunf
Grunf
08:22 18.10.2011.

eto zašto smrada nije trebalo pustiti iz pritvora

DH
dalibor.hren
19:55 17.10.2011.

Suca koji mu je ukinuo pritvor i nije mu oduzeo putovnicu treba zatvoriti u Lepoglavu na 20 godina bez mogućnosti pomilovanja zbog \"dobrog ponašanja\".

LI
Livijo
20:50 17.10.2011.

Otisao da s Svicarskog bankovnog racuna prebaci nesto sice na Kajmansko otocje. Poslije povratka u Hrvatsku necemu vise ni dlaka faliti s glave. Pricati o zatvoru, mogu samo oni koji haluciniraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije