Naslovnica Vijesti Hrvatska

Riječki tajkun Damir Vrhovnik prodaje vilu za 3,5 milijuna eura

- Točno je da samo oglasili prodaju vile, ali budući da je riječ o privatnoj stvari, ne bih to komentirao, rekao je Vrhovnik
04. siječnja 2011. u 09:10 33 komentara 419 prikaza
vila anna, vrhovnik (1)
Foto: Lider plus nekretnine
Pogledajte galeriju 1/8

Damir Vrhovnik, bivši dugogodišnji direktor brodogradilišta Viktor Lenac, odlučio je prodati svoju raskošnu Villu Annu na Pećinama u Rijeci.

Kako doznaje Novi list, početna je cijena Vrhovnikove vile 3,5 milijuna eura.

- Točno je da samo oglasili prodaju vile, ali budući da je riječ o privatnoj stvari, ne bih to komentirao, rekao je riječki tajkun za Novi list, koji je villu kupio i uredio početkom tisućljeća.

U opisu vile na portalima agencija za nekretnine koje su oglasile prodaju navodi se da se nalazi u elitnom dijelu Rijeke s vlastitim perivojem i dodatnim objektom (bazen, fitness, sauna, soba za masažu).

Osim uobičajene opreme poput balkona, centralnog grijanja, garaže, terase, vrta... Villa Anna ima i mnogo dodatnih sadržaja kao što su lovačka soba, vinoteka, sunčalište, vlastita energana, sustav održavanja zelenih površina). Brutto kvadratura stambenog objekta je 610.97 četvornih metara.

VIP izdvaja za Vas

 • Karla:

  Ajde Jovanoviću, istraži svog prijatelja. Njegova je imovina i vila veća od Milinovićeve. Nadam se da će i ove komunjare Linićeve bagre doći pod istragu USKOK-a. SVI nek odgovaraju i vrate novac ovom narodu!

 • Avatar sawanah
  sawanah:

  Diktatura proletarijata! Vid\' naših socijaldemokratskih proletera kako su se teškim radom skučili. Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska!

 • eugenie:

  samo je u metku spas za takve hrvate i slične. Bili oni crveni, crni, bijeli... A krepat možemo svi, sa novčanikom ili bez njega. I nema drugog spasa. Oduzeti im sve što su nakrali ali neće moći bez sile.