Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buntovnik s razlogom

Riječki prosvjednik Marin poručio: "Naprijed, fejsbukovci!"

prosvjednik04
Goran Kovačić/PIXSELL
23.02.2011.
u 14:56

Poznati riječki prosvjednik Marin Miočić Stošić ispisanim je transparentom podupro jučerašnji prosvjed u Zagrebu

Poznati riječki buntovnik Marin Miočić Stošić još je jednom reagirao na društvena događanja. Danas je prošetao riječkim Korzom noseći transparent s porukom “Naprijed, fejsbukovci! Ulica je istina vlasti!” i tako podupro jučerašnji prosvjed u Zagrebu. Podupire, kaže, akciju mladih ljudi i izražava žaljenje što ih se nije i više okupilo.

– Dabogda se sutra na prosvjedu pojavile tri tisuće ljudi. Jučer možda nije trebalo preskakivati ogradu i dolaziti u konflikt s policijom, to je moja jedina zamjerka – kazao je M. M. Stošić.

Ključne riječi

Komentara 3

RE
real9
15:34 23.02.2011.

u šta ste se vi ufurali klošari ako ste htjeli neku pažnju najbolje da ste krenuli 01.07 kad počinje turistička sezona da je probate upropastit šta glumite neke buntovnike a klošari ste neradnički nema te muda za ništa neznate šta čete od dosadne priznajte da nemate love više za gudro kako kaže vaš kolovođa dosta nam je banaka nemamo za sok zaboravio je ključno nema više ni za joint to je preskočio i dajte nemojte se više brukat smješni ste di ste bili kad su nevinog čovjeka poslali u haag i tamo čami več pet godina borci ja pravdu

BE
beri
20:11 23.02.2011.

fejsbuk-bejzbol-tinejdžer sve po vuku Karadžiću!Nema više Hrvatskog jezika zahvaljujući Tv voditeljima i tzv.nepismenim novinarima.Živeo Vuk Karadžić konačno je stigao u Hrvatsku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TO
tonkica
22:46 23.02.2011.

na ja.... meni redovito prijatelji, rodaci, susjedi, poznanici kukaju kako je tesko, bago se meni koja sam eto ko govno sama u inozemstvu, njih jebe vlada, poskupljene, inflacija...a ono vid od 350 000 nezaposlenih 200+1 dode na prosvjed. Jedino se u nas kolko vidim dize strka i panika, blokiraju ceste itd kad se seljacma ne placa krumpir ili se spominje smanjenje mirovima ratnim invalidima. Ak ok...citajuci novine Egipat je imao svoju budalu na vlasti 30tak god, Libija svoju isto...znaci dok nama hrvatima dopizdi treba proci kao i kod njim nekih 30-40 godina...srecom pola smo opuzli...na dobrom smo putu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije