Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbogom, Hrvatska

Riječki aktivist proziva pasivnu javnost zbog koje umire država

'24.05.2010. Rijeka, prosvjednik Marin Miocic Stosic na Korzu prosvjeduje protiv apaticnosti gradjana Hrvatske. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
'Goran Kovacic/PIXSELL'
24.05.2010.
u 14:49

Marin Miočić Stošić iz udruge Vox prozvao je pasivnu domaću javnost koja ne želi glasno, poput buntovnih Grka, progovoriti o problemima.

Vladajuća kamarila, intelektualna šutnja, balkansko-dinarski mentalni sklop i građanska pasivnost četiri su glavna razloga propasti naše države, izjavio je Marin Miočić Stošić iz udruge Vox i potkrijepio svoj nastup na riječkom Korzu performansom sa skulpturom s crnim cvijetom (simbolizira preminulu Hrvatsku), pogrebnim svijećama i natpisom “bila jednom moja domovina”. Riječki aktivist ovaj je put prozvao pasivnu domaću javnost koja ne želi glasno, poput buntovnih Grka, progovoriti o problemima koji je već godinama more, već ide linijom manjeg otpora kritizirajući vladajuće.

– Vidimo trn u tuđem oku, a ne vidimo balvan u svom – zaključuje Miočić Stošić.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
dr_max
09:47 26.05.2010.

Gradani, pokrenite se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije