Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Među najvećima u Europi

Rekordna zapljena: Pogledajte gdje su sakrili kokain vrijedan milijardu kuna

Zapljena heroina
Foto: Twitter
04.09.2019.
u 10:25

Droga je pronađena na kontejnerskom brodu koji je u Suffolk stigao iz Gibraltara, a riječ je o najvećoj zapljeni u povijesti na Otoku te jednoj od najvećih u Europi.

Britanska policija napravila je nevjerojatnu zapljenu 1,3 tone heroina vrijednog 120 milijuna funti ili gotovo milijardu kuna (970 milijuna).

Droga je pronađena na kontejnerskom brodu koji je u Suffolk stigao iz Gibraltara, a riječ je o najvećoj zapljeni u povijesti na Otoku te jednoj od najvećih u Europi.

Heroin je bio skriven u paketima s natpisom 'protein u prahu' u kojima su bile zapakirane haljine i ručnici. Trebalo je šest sati da policija otpakira i ukloni sav heroin.

Policija je priopćila kako je brod s drogom putovao iz Gibraltara, pristao je u Britaniji, a potom je otplovio za belgijski Antwerpen

Kontejner je potom kamionom u pratnji belgijskih i nizozemskih agenata prevezen u skladište u Rotterdamu. Tamo su uhićene četiri osobe koje su počele istovar kontejnera.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Dumen
Dumen
11:38 04.09.2019.

uz tolike zapljena na tržištu uvijek ima robe, negdje istovremeno još znatno veća količina prolazi

ZA
zagabria1
13:36 04.09.2019.

Padat će gčlave u mafiji za ovo. A i nemaju pameti pa sve šalju odjednom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije