Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka s Korza

Referendum je ozbiljna stvar, sinergija nezadovoljstva građana

prosvjednik01
Goran Kovačić/PIXSELL
05.07.2010.
u 14:39

Marin Stošić Miošić ispred udruge Vox reagirao je na posljednju izjavu potpredsjednika HDZ-a Ivana Jarnjaka koji je rekao da referendum neće srušiti Vladu.

Porukom na transparentu "Druže Jarnjače, klada mora pasti! Referendum" poznati riječki buntovnik Marin Stošić Miošić ispred udruge Vox reagirao je na posljednju izjavu potpredsjednika HDZ-a Ivana Jarnjaka koji je rekao da referendum neće srušiti Vladu. Vladu je, objasnio je M. Stošić Miošić, nazvao "kladom" jer se, kaže, ponaša neodgovorno i indiferentno.

- Referendum je jaka i ozbiljna stvar, sinergija nezadovoljstva građana. Bilo bi tako moralno da Jadranka Kosor, uvjetno rečeno, stavi svoju funkciju na raspolaganje - rekao je M. Stošić Miošić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije