Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tulum na plaži

Razuzdani doček - djevojke prvi dan 2017. slavile u toplesu

Sydney
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.12.2016.
u 21:55

Prve sate Nove godine skupina djevojaka je provela na Bondi Beachu gdje je dress code bio kupaći kostim, ali one su taj dress code prekršile

U Sydneyju se nakon spektakularnog vatrometa ostatak Nove godine slavio i na plaži Bondi. Uz šampanjac i koktele opraštalo se od 2016. godine, a umjesto svečanih toaleta na Bondi Beachu dress code je bio kupaći kostim.

Slavlje je potrajalo, a neke djevojke odlučile su prekršiti i dress code. Na plaži su tako prve sate 2017. dočekale u toplesu i vidno vesele i nasmijane spremno su pozirale fotografima koji su pratili doček na ovoj plaži.

>>Dočeci diljem svijeta uz visoke mjere sigurnosti: Pogledajte spektakularne vatromete u Sydneyju i Tokiju

Ključne riječi

Komentara 4

RN
rakija.na.eks
15:31 01.01.2017.

Ja sam vise za kvalitetu nego za kvantitetu

ER
Erick
22:49 31.12.2016.

Evropski backpakers ne zele postivati pravila. Bondi je njihovo mjesto okupljanja.

BK
B Kosa
21:44 01.01.2017.

brate lijepo in je vidjeti ovakve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije