Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija Agram

MUP odgovara Brkiću: Niti premijer niti ministar ne sudjeluju u kriminalističkom istraživanju

Vlado Dominić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
09.11.2014.
u 08:43

Ravnateljstvo policije još jednom smatra nedopustivim stavljanje rada policije u politički kontekst, jer je glavni kriterij u policijskom postupanju činjenica radi li se o kršenju zakonskih propisa i počinjenju kaznenog djela

Ravnateljstvo policije reagiralo je na jučerašnji intervju glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića u Večernjem listu u svezi operativne akcije Agram.

"Ravnateljstvo policije još jednom smatra nedopustivim stavljanje rada policije u politički kontekst, jer je glavni kriterij u policijskom postupanju činjenica radi li se o kršenju zakonskih propisa i počinjenju kaznenog djela.

Ponovno napominjemo da ni premijer niti ministar ne sudjeluju u kriminalističkim istraživanjima, pa tako ni u konkretnom, stoga nema mjesta izjavama o sastancima "visokopozicioniranih dužnosnika PNUSKOK-a" s premijerom. Naglašavamo da je dinamika kriminalističkog istraživanja vezana uz akciju Agram usko i isključivo koordinirana s Državnim odvjetništvom Republike Hrvatske, odnosno s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.", stoji u reakciji Ravnateljstva policije na čijem je čelu Vlado Dominić (na fotografiji).

>> 'Pouzdano znam da sam pod istragom još od travnja 2013. kao i još nekoliko ljudi iz HDZ-a'

>> Pozivam HDZ da se izjasne o Mladenu Bajiću, ali Predsjedništvo, a ne diplomac

Komentara 110

IM
imamsve
11:45 09.11.2014.

Zločinačka yugonacionalisticka nakon suđenja u. Njemačkoj i niza suđenja u Hrvatskoj nestaje za sva vremena Oni to dobro znaju i vec su osnovali ćeliju u Koreji

KP
karlo.petrik
09:00 09.11.2014.

Haha, da dozivim od hrvatske policije da prizna svoje krive ili dogovorene poslove sa vladajucima . To bi bila senzacija stoljeca , a ovak je utopija.

PR
pricalica
08:57 09.11.2014.

Stvarno 'neočekivan' odgovor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije