Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suradnja policija

Raidovci hrvatske kolege obučavaju o talačkim krizama

'unutrasnja.....zagreb.....27.06.2007. brace cvijica - covjek prijetio da ce se ubit, uhicenje, policija, specijalci foto: marko lukunic'
'lukunic marko'
08.06.2012.
u 13:07

Nakon teorijskog djela pripadnici RAID-a i Specijalne policije izvest će i nekoliko vježbi u Zračnoj luci Pleso

Pripadnici francuske jedinice specijalne policije RAID idućeg će tjedna boraviti u Zagrebu kako bi kolege iz Specijalne policije upoznali s tehnikama koje se koriste u rješavanju talačkih kriza u zrakoplovima. Nakon teorijskog djela pripadnici RAID-a i Specijalne policije izvest će i nekoliko vježbi u Zračnoj luci Pleso kako bi se što bolje upoznali s tehnikama pregovaranja i rješavanja talačkih kriza.

Tečaj koji će raidovci održati svojim hrvatskim kolegama organizirao je ataše za unutarnje poslove pri francuskom veleposlanstvu u Hrvatskoj, a godišnje se u Hrvatskoj i Francuskoj održi 20-ak sličnih tečajeva.

Sljedećeg tjedna u Hrvatsku će stići i francuski vatrogasci kako bi s hrvatskim kolegama dogovorili tečaj o dekontaminaciji nakon kemijskih ili nuklearnih nesreća.

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
13:59 08.06.2012.

Nije za podcijenit al ak surađujete s Francuzima oko ovakvih stvari onda dovedite instruktore iz GIGN-a i vježbajte s njihovim ekipama za ovakve situacije !!!

PA
paper2cuts
15:44 08.06.2012.

vjezbati ce na Plesu koji je francuski, kako zanimljivo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije