Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA NA RADU

Radnik poginuo čisteći silos, zatrpala ga kukuruzna krupica

Foto: Screenshot/Google Maps
28.09.2019.
u 09:37

Na njega se u jednom času urušila veća količina krute kukuruzne prekrupe koja je bila zalijepljena na zid silosa

Radnik (52) poduzeća za skladištenje žitarica poginuo je u petak dok je čistio stijenke silosa u Bjelovarskoj ulici u Križevcima.

Na njega se u jednom času urušila veća količina krute kukuruzne prekrupe koja je bila zalijepljena na zid silosa. Na mjestu je poginuo. Nesreća se dogodila oko 16 sati unutar silosa visine 18 metara.

Akcija spašavanja trajala je jučer satima, a u nju su se uključili i križevački vatrogasci. Na žalost, nije bilo pomoći.

Očevid je obavila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika te u nazočnosti inspektora zaštite na radu.

Tijelo je prevezeno na odjel patologije u Opću bolnicu Bjelovar, a policijaci će o događaju izvijestiti Državno odvjetništvo

Komentara 1

DU
Deleted user
10:21 28.09.2019.

U jednom času? Evo da budem konstruktivan, "Na njega se iznenada urušila naslaga kukuruzne prekupe na zidu silosa."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije