Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVAPUT SLAVILI NOVU GODINU

Svi su pratili ovaj let: Zrakoplov poletio u 2024., ali sletio je nazad u 2023.!

FlightRadar24
01.01.2024.
u 13:34

Let iz Tokya krenuo je u ponoć i 50 minuta u ponedjeljak, a kako se navodi na stranici, a završio je zapravo dan ranije, u nedjelju u 17 sati

Nekolicina putnika ove je godine imala priliku Novu godinu dočekati dva puta, i to ''putovanjem kroz vrijeme'', kako je objasnila stranica Flightradar24. Naime, na letu iz Tokya do Los Angelesa putnici imali prilike 2024. dočekati prvo u Tokyu, a dolaskom u Los Angeles zbog različitih vremenskih zona su još imali i vremena proslaviti u Los Angelesu.

Let iz Tokya krenuo je u ponoć i 50 minuta u ponedjeljak, a kako se navodi na stranici, a završio je zapravo dan ranije, u nedjelju u 17 sati. Putnici su tako još imali i dovoljno vremena da se pripreme za slavlje. 

- To je tako kul! Definitivno nešto što moram i ja jednom napraviti - pisali su pratitelji.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Novogodišnje kupanje na Kupi kod Siska

Komentara 2

MA
MarkoFind
20:02 01.01.2024.

Tak i mi svake godine, korak naprijed, natrag dva, prestižu nas sve EU države, istopila se prednost koju smo imali nad istočnim EU državama...

Avatar Centurion
Centurion
00:04 02.01.2024.

Još jedan dokaz da vrijeme ne postoji. To je samo mjerilo, kao metar za izračun daljine da se znamo organizirati. Sa mnom bi se i složila sva ekipa koja vodi dokumentarce o svemiru i nestalim civilizacijama na zemlji. Vremeplov je obična izmišljotina. Živite svoj život dok traje i gotovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije