Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oporbeni vijećnik

Pupić Bakrač žestoko po zadarskom gradonačelniku: Neograničena je količina Kalmetina ulizivanja

Marko Pupić Bakrač
Foto: Filip Brala/PIXSELL
24.08.2015.
u 09:53

- Katarza stranke koju promovira Karamarko samo je verbalna gimnastika bez podloge u djelima - ističe Pupić Bakrač.

Zadarski nezavisni gradski vijećnik Marko Pupić Bakrač u priopćenju poslanom medijima navodi da će do kraja kolovoza biti poznata odluka o žalbi gradonačelnika Zadra Božidara Kalmete na optužnicu za zločinačko udruživanje u slučaju izvlačenja novca iz HAC-a. Tvrdi kako Kalmeta uoči toga pojačava aktivnosti ne bili po tko zna koji put izbjegao svoju političku eutanaziju.

- Prije nekoliko dana na obilježavanju Dana Općine Starigrad kao Karamarkov izaslanik u svom govoru stavio je u istu rečenicu Boga i Karamarka. Kalmeta je na tom skupu izigravao Božjeg glasnika koje je upoznat sa voljom Božjom u pogledu nadolazećih izbora. Eto doznali smo da se Bog ima namjeru umiješati u predstojeće parlamentarne izbore naravno na strani Karamarka i HDZ-a a tu sretnu vijest nam je priopćio njegov glasnik, čovjek koji živi Evanđelje, Božidar Kalmeta - navodi Pupić Bakrač. 

- Za svog stranačkog šefa organizirao je Kalmeta i PR ispijanje kave na forumu. Kao ono, spontano druženje za koji su nekim čudom znali novinari svih medija. Kada od nekoga ovisi politička sudbina Božidara Kalmete onda smo svjedoci neograničene količine njegova ulizivanja. Tako je bilo i sa Kosor kada ga je htjela smijeniti 2009. godine zbog učestalih propusta u njegovom resoru. Kasnija zahvala dolazi u vidu noža u leđa. Njega su dobili Kosor, Sanader, Pašalić, kumovi Šeks i Milinović pa čak i osobni vozač... - ističe Pupić Bakrač i dodaje da jedino sigurno da Kalmeta nikada neće otići iz politike svojom voljom. - Kao i do sada sve, baš sve će učiniti da politički preživi. Pri tome je njegova sretna okolnost da djeluje u stranci gdje su lopovluk i kriminal pravilo. Nigdje drugdje propusti i inkriminacije koje mu se stavljaju na teret ne bi bili tolerirani. Katarza stranke koju promovira Karamarko samo je verbalna gimnastika bez podloge u djelima - ističe Pupić Bakrač. 

>> Pupić Bakrač: Ako Kalmeta ne podnese ostavku, uzvratit ćemo radikalnim akcijama 

>> 'Kriminalna pretvorba NK Zadra bila je uz Kalmetinu podršku'

Komentara 29

VU
vukojarac23
10:34 24.08.2015.

Zasto Pupic Bakrac ne progovori ovrome kako je on napravio svoju kucu sa bazenom i apartmane na Pagu. On i njegova zena vise masla imaju nego ijedan drugi gradjanin Zadra.

ST
stric5
10:30 24.08.2015.

....zašto večernji uz bakračove izjave ne priloži slike njegove viletine sa bazenčićem olimpijski dimenzija pa da čitatelji znaju o kakvom hohšplateru i prevarantu se tu radu.....partijski bukadžija...

ZE
zemljamoja
10:42 24.08.2015.

Lopovi pričaju o krađi a cijeli Zadar i županija dobro zna sve o ovom takozvanom nezavisnom zastupniku, krimosu. Unajmila ga partija da laje i za sada prikriva njegove kriminalne radnje. Krimos ce uskoro tamo gdje druge zeli vidjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije