Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Profesor vrag

Psiho nagovorio oca da siluje svoje dvogodišnje dijete

Matthew Falder
Foto: Reuters/PIXSELL
20.02.2018.
u 22:41

Monstrum Matthew Falder je diplomirao geofiziku na prestižnom sveučilištu Cambridge

Vjerojatno najizopačeniji i najgori sadist na internetu, koji nikada osobno nije sreo svoje žrtve, ali je uništio živote desetaka djece osuđen je pred američkim sudom na 32 godine zatvora zbog ucjena i prisiljavanja na ponižavajuća seksualna djela.

Riječ je o dvadesetdevetogodišnjem Matthewu Falderu koji je priznao ukupno 137 djela na 46 žrtava, mahom djece i tinejdžera oba spola. Ucjenjivao ih je, prisiljavao na snimanje eksplicitnih fotografija, ali i poticao silovanje najmanje jednog djeteta. Falder, inače diplomac prestižnog Cambridgea i profesor geofizike, “djelovao” je na darknetu pod pseudonimom Devil666, na prikrivenim sadističkim portalima. Predstavljao bi se kao žena, umjetnica koja crta aktove na temelju fotografija, a kada bi mu naivna žrtva poslala svoju obnaženu fotografiju, počeo bi s ucjenama.

Jednu od svojih žrtava prisilio je da se snimi kako liže toaletnu dasku, liže upotrijebljeni tampon i jede pseću hranu. Druga žrtva morala je piti urin i jesti izmet. Naravno, sve ovo žrtve su morale snimiti i poslati videosnimke ucjenjivaču. Monstrum je poticao jednog oca da siluje svoje dvogodišnje dijete. Utjecaj na žrtve bio je toliko velik da je troje ucijenjenih tinejdžera pokušalo samoubojstva, dok su ostale žrtve prošle kroz ozbiljne psihološke traume koje će im, drže liječnici, ostati cijeloga života.      

Komentara 3

PA
pavel1001
07:57 21.02.2018.

ostali bi od njega samo dugmići 👊

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:12 20.02.2018.

bolesnik dobil samo 32 godine zatvora??

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
22:49 20.02.2018.

ma ja bi i tog oca na giljotinu javno...u sta se taj zapad pretvorio bezkicmenjake i rahiticare cuj nagovorio oca da siluje vlastito dijete...i onda smo mi balkanci...bar ovako nesto je kod nas nezamislivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije