Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNA SVAĐA

Prvo se posvađali pa ga udario. On pao, udario glavom u asfalt i umro

Ilustracija
Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL
31.08.2021.
u 08:54

Oštećenik je od siline udarca pao na asfaltnu podlogu te glavom udario o podlogu i zadobio više ozljeda

Verbalni sukob završio je kobno. Tako bi se u najkraćim crtama mogao opisati događaj s Krka u kojem su proteklog vikenda sudjelovali 45-godišnjak i 60-godišnji njemački državljanin.

Mlađi muškarac sada je osumnjičen za nanošenje ozljede sa smrtnom posljedicom zbog čega je protiv njega pokrenuta istraga. Sve navedeno dogodilo se 28. kolovoza u Baškoj, gdje su se muškarci verbalno sukobili. Tijekom svađe, 45-godišnjak je 60-godišnjaka udario šakom u prsa, a potom u prednji dio glave.

Oštećenik je od siline udarca pao na asfalt te glavom udario o podlogu i zadobio više ozljeda koje su bile teške i za život opasne te je preminuo na mjestu događaja. Nakon ispitivanja, tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Rijeci tražilo određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

 

>> Pogledajte i ovaj video: U kući kod Križevaca pronađeno mrtvo tijelo

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tata1208
Tata1208
15:21 31.08.2021.

U jednom članku Nijemac, u drugom Austrijanac, pa opet Švabo, Austrijanac... Nije baš taj dan bil autor u školi kad su učili da su to dvije različite države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije