Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez teškoća do mora

Promet autocestama prema moru normaliziran, više nema gužvi

promet,guzva (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
14.07.2013.
u 12:55

HAK izvještava da je na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti promet srednje gust te da je pojačan u priobalju duž Jadranske magistrale (D8)

Nakon jutrošnjih zastoja i otežanog kretanja vozila koje se zbog prometne nesreće stvorilo na autocesti A1 kod naplate Demerje, promet je do podneva normaliziran te se prema moru odvija bez većih poteškoća.

HAK izvještava da je na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti promet srednje gust te da je pojačan u priobalju duž Jadranske magistrale (D8), na Riječkoj obilaznici te prema otoku Krku. Vozačima je izdano upozorenje da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na Jadranskoj magistrali kod graničnog prijelaza Zaton Doli (D8) promet teče naizmjence, uz postavljenu privremenu prometnu signalizaciju, zbog teretnog vozila koje je ostalo u kvaru.

Podsjetimo, jučer su se zbog nesreće u tunelu Plasina vozila prema moru kretala otežano u koloni, jednim trakom, a između čvorova Otočac i Perušić kolona bila duga 18 kilometara. Pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba stvorila se kolona od 2,5 kilometara, a zbog gužve na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija na Istarskom ipsilonu kolona je iznosila oko 3,5 kilometara.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će danas od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1.

Zbog radova su zatvorene su ceste D1 između Udbine i Gračaca i D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec. Obilazak kod Udbine ide relacijom: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac.

U Zagrebu, se, zbog izvođenja radova na polaganju vrelovoda i parovoda na Slavonskoj aveniji u zoni raskrižja sa Ulicom M. Čavića, prometuje dvosmjerno, kolnikom u smjeru istoka. U vrijeme pojačanog prometa moguće su gužve i zastoji, stoga vozače molimo za strpljenje. Radovi traju do 22. srpnja do 5 sati.

>>Gužve prema moru, zbog nesreće u tunelu Plasina kolona bila 18 km

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije