Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj prijavila majka

Profesorica iz katoličke škole spavala s učenikom (15): Puštena je iz zatvora uz jamčevinu

Corissa McCalister
Harrison County
27.04.2021.
u 12:22

Nakon atletskog mitinga, odvezla se s tinejdžerom s prostora škole te s njim imala seksualni odnos u automobilu

Profesorica Corissa McCalister (21) iz katoličke srednje škole u Ohiju optužena je za zavođenje 15-godišnjeg učenika i seksualni odnos s njim. 

McCalister inače predaje španjolski jezik i pomaže pri treniranju učenika koji se bave atletikom. Upravo se nakon atletskog mitinga 30. ožujka odvezla s tinejdžerom s prostora škole te s njim imala seksualni odnos u automobilu

Slučaj je školskom osoblju prijavila majka 15-godišnjaka, piše The Sun

Profesorica, optužena po dvije točke seksualnog zlostavljanja, puštena je iz zatvora nakon što je uplatila jamčevinu u iznosu od 100.000 američkih dolara.

Prema ravnatelju Thomasu Costellu, McCalister je stavljena na administrativni dopust.

VIDEO Teška prometna nesreća u zagrebačkoj Dubravi snimljena nadzornim kamerama

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Matteo1200
Matteo1200
13:35 27.04.2021.

sretnik😂😂😂

MX
Mister X
00:53 28.04.2021.

majka je slabe pameti i karaktera . Umjesto da je sretna da sin ima i seksulni odgoj kako treba šta hoče da nevin ide u brak kao bezveznajk ,.,.. daje rezgovata s ženskom i rekla nemoj ili ne previše ,iše , Ali tako zahebati ženskicu da izgubi poso i zaradi zatvor je ku*rvinski karakter ...Da je žensko "dijete" i onda bi bilo za promisliti prije prijave ,,,

ZL
ZlatkoM
17:21 27.04.2021.

Mali se pohvalio majci a ona brze bolje na policiju....sigurno mu je zao sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije