Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žrtva prijevare

Prodavala dječju opremu na internetskom oglasniku pa ostala bez više od 6.000 kuna

Ilustracija
Pixabay
10.07.2021.
u 09:24

Kontaktirala ju je nepoznata osoba, proslijedila joj poveznicu i zatražila da u nju unese svoje podatke s bankovne kartice radi novčane uplate

Nakon što je na internetskom oglasniku objavila kako prodaje dječju opremu, 31-godišnjakinja je postala žrtva prijevare. Objavila je predmete koje je htjela prodati pa ju je kontaktirala nepoznata osoba koja se pretvarala da je kupac. 

- Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 31-godišnjakinje o računalnoj prijevari. Putem jednog Internet oglasnika 3. lipnja objavila je prodaju dječje opreme nakon čega ju je kontaktirala nepoznata osoba i proslijedila joj poveznicu na Internet i zatražila da u nju unese svoje podatke s bankovne kartice radi novčane uplate što je 31-godišnjakinja i učinila, prenose Vijesti.hr priopćenje PU karlovačke. 

Upisala je podatke s bankovne kartice, no ubrzo nakon toga utvrdila je da je s njezinog računa skinut novčani iznos veći od 6.000 kuna. Događaj je prijavljen policija koja provodi kriminalističko istraživanje.

VIDEO Privođenje osumnjičenog za ubojstvo u Brinju

Ključne riječi

Komentara 3

KP
Karlovacko pivo
10:30 10.07.2021.

Samo naprijed tako i treba kad naivci ili neki jadnici povjeruju da ce nesto zaradit

MO
modovisisajteMaraschino
18:29 10.07.2021.

nađi neku obitelj kojima su potrebne stvari i pokloni rabljene stvari od djece, barem te netko neće pokrast

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
10:22 10.07.2021.

"...Žrtva prijevare..."___Nije žrtva "prijevare" nego prevare. I to nema nikakve veze sa srpskim i zato se ne mora na silu dodati ovo "ij" u riječ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije