Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maltretiranje

Pretukao djevojku i zaključao je u stanu, ona pobjegla kroz prozor

Nasilje
Boris Ščitar
11.09.2010.
u 12:42

Dvadesetdevetogodišnjakiz Trogira, državlajnin Hrvatske i Tusrke, šakama je po glavi i tijelu isprebijao 21-godišnjakinju, silom je ubacio u vozilo, a potom zatočio

Erun I. (29) iz Trogira u petak je oko 19 sati u Rudinama kod Trogira fizički napao svoju djevojku Ružicu K. (21) iz Kaštel Novoga.  

Nekoliko ju je puta udraio šakama po glavi i tijelu i uz prijetnju nožem je prislio da uđe u vozilo. Odvezao ju je u stan u Trogiru i zaključao je. Zaprijetio joj je da će je opet prebiti pokuša li pobjeći.

Čim je otišao, otvorila je prozor i pobjegla. Otišla je na policiju, a kako je iamla vidljive ozljede po glavi i tijelu pregledana je u trogirskom Domu zdravlja.

Ustanovlejne su joj lakjše tjelesne ozljede. Eruna , koji uz hravtsko ima i tursko državlajnstvo, policija je pronašla oko 23 sata. 

Ključne riječi

Komentara 15

NI
NixHR
13:01 11.09.2010.

\"Dvadesetdevetogodišnjakiz Trogira, državlajnin Hrvatske i Tusrke\" - malo smo janpi?

KU
kumajela
13:50 11.09.2010.

Tome \"Trogiraninu\" treba odmjeriti 2x99 batina (kao onoj Irankinji koja nije ni kriva samo zato što je žensko) Nakon toga mu treba oduzeti status građanina Trogira i hrvatsko državljanstvo. Zatim hulju doživotno prognati.

UK
Ugo Kajvez
12:53 11.09.2010.

Oduzeti državljanstvo RH i izgon ..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije