Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ronko pozvan na otvorenje Glazbene škole

Predsjednik Gradskog vijeća osobno mu odnio poziv u stranačke prostorije

glazbena
Foto: Dušan Mirković /Pixsell
21.01.2014.
u 17:37

S obzirom da se u njegovu slučaju pokazalo da poštanski sandučići nisu dovoljno sigurni da će pošta biti dostavljena odlučio sam tome stati na kraj i osobno ponovno mu odnijeti pozivnicu jer je vrijeme da prestane glumiti malo dijete - poručio je Nino Smolčić

 

Nakon što je Zdravko Ronko, bivši gradonačelnik Požege, sadašnji vijećnik u Gradskom vijeću i saborski zastupnik jučer izjavio da nije pozvan na otvorenje Glazbene škole čiju je izgradnju pokrenuo, i kaže, 95 posto poslova na njoj odradio, reagirali su iz gradske uprave.

-Pozivnice za svečanost otvaranja Glazbene škole vijećnicima Gradskog vijeća i zastupnicima u Saboru s požeškog područja otpremljene su prošlog tjedna. Zdravku Ronku pozivnica je dostavljena na kućnu adresu u utorak, 14. siječnja u prijepodnevnim satima – odgovorili su iz gradske uprave.

Nino Smolčić, predsjednik Gradskog vijeća također je odbacio bilo kakvu sumnju da se nije pozvalo Ronka ili bilo kojeg vijećnika.

-Ističem da kao predsjednik Gradskog vijeća, ali i kao Požežanin zastupam stajalište kako je vrijeme da mi budemo ti koji će jednom zauvijek stati na kraj praksi pozivanja ili ne pozivanja na događaje u kojima se kao uvjet prisutnosti nameće pripadnost određenoj političkoj opciji. Otvorenje ovog prekrasnog obrazovnog objekta na ponos je svim Požežanima koji su putem gradskog proračuna financirali dio radova, a u istom značajno mjesto ima i bivši gradonačelnik koji je na ovaj svečani čin dobrodošao i koji neće imati samo tretman gosta jer je za njegova  mandata isti projekt i započet – kazao je Smolčić.

S obzirom na tvrdnje Ronka kako ipak nije dobio pozivnicu predsjednik Gradskog vijeća danas mu je odnio u stranačke prostorije.  –Iskreno bih želio da na tom događaju budu svi gradski vijećnici pa tako i Zdravko Ronko koji ima osobne zasluge za gradnju škole. S obzirom da se u njegovu slučaju pokazalo da poštanski sandučići nisu dovoljno sigurni da će pošta biti dostavljena odlučio sam tome stati na kraj i osobno ponovno mu odnijeti pozivnicu jer je vrijeme da prestane glumiti malo dijete. Rekao sam tajnici da gospodinu Zdravku Ronku uruči pozivnicu i pozdravi ga od Nine Smolčića - poručio je Smolčić dodajući još jednom da kao predsjednik Gradskog vijeća želi biti na usluzi svim vijećnicima bez obzira na političku pripadnost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije