Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski košarkaši

Požega prvi put domaćin 'All stars' spektakla

'PostojnaLopte_nnn_spo_17111'
Eurobasket
14.03.2013.
u 17:56

Na ovom košarkaškom spektaklu nastupit će košarkaši Cedevite, Cibone, Zagreba, Split Jollyja i drugih.

Požega će idućeg utorka po prvi put biti domaćin 20. All Stars utakmice. Na ovom košarkaškom spektaklu nastupit će košarkaši Cedevite, Cibone, Zagreba, Split Jollyja i drugih. Krešimir Pavelić, predsjednik Požeškog sportskog saveza, ovom je prigodom na konferenciji za novinare kazao da im je drago što će upravo košarkaši na ovaj način otvoriti novouređenu sportsku dvoranu Grabrik.

Gradonačelnik Požege Zdravko Ronko najavio je da će spektaklu prethoditi utakmica između požeških veterana i košarkaške ekipe Hrvatskog sabora. Boris Jakimenko, stručni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza, kazao je da će nastupiti 24 igrača s četiri trenera.

To su najbolji igrači i treneri iz regionalne ABA lige i A1 prvenstva Hrvatske. Program traje više od dva sata i svi koji dođu imat će priliku uživati i dobro se zabaviti. U natjecanju u „zakucavanju“ i „tricama“ bit će po šest igrača i među njima jedan Požežanin – najavio je Jakimenko. Vladimir Englman, tajnik ŽKK Požega, dodao je da će uz košarkaše nastupiti i akrobatska skupina iz Slovenije te plesne skupine Ilijane Lončar i Marine Mihelčić. Program počinje u u 17.30 u sportskoj dvorani Grabrik. Izravni prijenos spektakla moći će se gledati na televiziji Sportkluba na MAX tv-u.

>>Kukoč se ne sjeća gdje se slikao s predsjednikom Sjeverne Koreje

>>Hrvatska otvara Eurobasket s prvakom Španjolskom

Komentara 1

ŽA
žacanko
18:01 15.03.2013.

Odlično za one koji mogu platiti ulaznicu dok oni koji će tamo igrati za isto dobivaju masnu gažu - stavrno netko stalno siluje ove požežane jer susret organizira obitelj trenera svih košarkaških ekipa u Požegi a pomaže mu novoimenovana inspektorica sporta.Nazdravlje vam,požežani,bilo.Međutim,kaže mi poznanik,da je njega više zadivila vijest da je položen temelj kamenac za novu tvornicu čokolade u Osijeku dok njegovo Zvečevo sve manje i manje a Osiječani su učili od Požežana kako se pravi čokolada.Na utakmici će se vjerovatno sladidi sa Kandit čokoladom ili možda ipak napolitankama iz Prijedora ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije