Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duzs javlja

Požar koji je buknuo kod Zračne luke Zemunik lokaliziran

'Za Dalamciju 161109 Zracna luka Zemunik - krizanje ceste s avionskom pistom Photo: Dino Stanin/PIXSELL'
'Dino Stanin/PIXSELL'
21.09.2011.
u 15:32

Vatrom je zahvaćeno nisko raslinje, suha trava i borovina. U gašenju sudjeluju i četiri kanadera.

Požar koji je danas buknuo pokraj Smokovića i zračne luke lokaliziran je i stavljen pod kontrolu. Požarom je zahvaćeno 140 hektara niskog raslinja, suhe trave i borovine, javlja Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

DUZS-u je dojavljeno o požaru u 14.38 sati. U gašenju sudjeluje JVP Zadar s ukupno devet vatrogasaca i tri vozila, a iz zraka im pomažu četiri kanadera i jedan zračni traktor.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:06 21.09.2011.

Sad će opet reći da je odgovornost preuzeo neki \"hrvatski emigrant\", nekakav Penava ili netko treći... Svako malo bukne požar po Hrvatskoj i sve češće na području neprežaljene im tzv. \"SAO Krajine\".

VE
velikazmija
21:11 21.09.2011.

čudno 20 godina gori li gori a di -- dalmaciju bukovica krasi -- a i šire di je naše od vajkada --- opet neki hrvatski iz dijaspore i još bivši iz morh-a -- ne mogu vijerovati jednome odrezati 20 godinaa i prestat će paljevine --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije