Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravomoćna

Potvrđena optužnica protiv muža koju je ženu ubio nogom stola

'POKIST -PULA  ZLOSTAVLJANJE ZENA NASILJE U OBITELJI -ZENE PATE  FOTO DUSKO MARUSIC  UZ TEKST BRNABIC'
Duško Marušić/PIXSELL
30.05.2012.
u 15:49

Fejzu Hodića tereti se da je od travnja 2008. verbalno i fizički zlostavljao suprugu te njihova 14-godišnjeg sina

Optužnica protiv Fejze Hodića, koji se tereti ze teško ubojstvo jer je nogom stola u siječnju ove godine nasmrt pretukao svoju suprugu Minu Hodić, postala je pravomoćna nakon što ju je potvrdilo optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda. Hodića se tereti da je od travnja 2008. verbalno i fizički zlostavljao suprugu te njihova 14-godišnjeg sina, a sukob je kulminirao u noći sa 18. na 19. siječnja u stanu u Ulici Frana Alfirevića.

Prema optužnici, Hodić je suprugu brutalno pretukao rukama i nogama, da bi je zatim izudarao nogom stola. Od posljedica premlaćivanja nesretna žena preminula je u stanu, no Hodić je tek dan poslije nazvao hitnu pomoć. Tvrdio im je da je ženu našao ozlijeđenu na ulici. Prije nego što je pozvao hitnu, sve je tragove zločina pokušao ukloniti iz stana pa je i predmet kojim je pretukao suprugu bacio u kontejner za smeće.

Komentara 2

ME
Medici
16:40 30.05.2012.

A koliko im je trebalo....pola godine...Bože nas sačuvaj!. Hvala.

DU
Deleted user
07:42 31.05.2012.

svaku kosku mu prelomit, a onda doživotno da podiže sapun...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije