Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema ozlijeđenih

Potres jakosti 5,1 pogodio Albaniju: Treslo je kratko, ali vrlo jako

Potres Albanija, 5,1
08.04.2017.
u 19:29

Prema EMSC-u, jačina potresa bila je jakosti 5,0, a mnogi su na njihovoj stranici komentirali kako je potres trajao 5-7 sekundi i bio je "vrlo jak".

Potres se dogodio nešto prije 16 sati, 31 kilometar južno od gradića Puke.

Po prvim podacima, nije uzrokovao nikakve veće materijalne štete, a osjetio se i u Podgorici i na Crnogorskom primorju.

Prema EMSC-u, jačina potresa bila je jakosti 5,0, a mnogi su na njihovoj stranici komentirali kako je potres trajao 5-7 sekundi i bio je "vrlo jak".

Foto: Screenshot/reuters

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar istina007
istina007
23:21 08.04.2017.

Večina komentare na ovu vest nema veze sa zemljotresom nego kako su objavili sliku mislim geogeafijsu:-). Izgleda ja ću biti prva tu ko kaže nešto cezanu za temu. Drago mi je dabu zemljutresu niko nije izgubio život i niko nije ni povređen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije