Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Vukovaru

Domoljubna koalicija potpisala sporazum: 'Pobjeđujemo tri i pol godine, pobijedit ćemo i sada'

HDZ
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/6
21.09.2015.
u 11:39

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je kako stranke Domoljubne koalicije pobjeđuju tri i pol godine na izborima te da će pobijediti i sada

Predsjednici političkih stranaka okupljenih u Domoljubnu koaliciju (HDZ, HSPAS, HSLS, HSS, BUZ, HKS, ZDS i Hrast) danas su u Vukovaru potpisali koalicijski sporazum pred predstojeće parlamentarne izbore. U svome kratkom govoru predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko istakao je kako Domoljubna koalicija na raznim izborima pobjeđuje tri i pol godine te da će pobijediti i u studenom kada budu održani parlamentarni izbori.

- Domoljubna koalicija jedina je opcija koja Hrvatskoj nudi prosperitet. Zar nije sramota da Hrvatska uvozi 70 posto hrane?, rekao je Karamarko najavljujući kako će nakon izbora dati vjetar u leđa svim poljoprivrednim proizvođačima i prednost svim domaćim proizvodima u našim samoposlugama i hotelima u vrijeme turističke sezone.

Najavio je kako će Domoljubna koalicija ostati vjerna svim temeljnim vrijednostima Domovinskoga rata i idealima za koje su ginuli branitelji u Vukovaru i širom Hrvatske.

- Hrvatska će pod vodstvom Domoljubne koalicije biti država koja ima svoje ime i prezime. Bit će država koja ima svoj ponos i dignitet. Hrvatska će biti država u kojoj će svi građani od svog rada moći živjeti, a ne da u ove tri i pol godine imamo inventuru od 100.000 iseljenih mladih ljudi, 100 milijardi kuna novog duga..., istakao je Karamarko.

Govoreći o očekivanjima od izbora predsjednik HSLS-a Darinko Kosor rekao je kako očekuje apsolutnu većinu kako bi se mogle provoditi bitne reforme u hrvatskom društvu.

- Temelj Domoljubne koalicije čine tri stupa hrvatske političke misli - Ante Starčević, Stjepan Radić i dr. Franjo Tuđman, rekao je predsjednik HSPAS Ivan Tepeš.

Čelnici stranaka domoljubne koalicije prethodno su posjetili i spomen mjesto masovne grobnice na Ovčari i Memorijalno groblje gdje su položili vijence.

>> Otkrivamo tko su nositelji HDZ-ovih i SDP-ovih lista po izbornim jedinicama

Komentara 229

LE
leemuna
11:44 21.09.2015.

Koliko god Karamarko djelovao nespremno, taj čovjek je jedini koji nam može pomoći! Pa ne udaraju po njemu sa svih strana za bzvz! crvena Hrvatska će doživjeti svoj konačni pad dolaskom T.K. na mjesto predsjednika Vlade!

UI
Uvijek_iskreno
11:41 21.09.2015.

Pobjednička koalicija službeno potpisala sporazum!

NJ
njoj
11:42 21.09.2015.

Domoljubna koalicija = pobjednička koalicija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije