Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vukadinović

Posrednik se nagodio s USKOK-om pa uložio žalbu

Ivan Vukadinović
Foto: Davor Javorović/Pixsell
18.05.2015.
u 16:10

Od 38 optuženih u aferi Indeks, nagodilo se nije još samo šestero

Posrednik Ivan Vukadinović (na slici) prvo se nagodio s USKOK-om i osuđen je na 14 mjeseci zatvora zbog kupovanja ispita na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a onda je – uložio žalbu Vrhovnom sudu.

Odlučio se na takav potez nakon što je dobio pisanu presudu, izrečenu inače prije mjesec dana. Sudac Darko Krušlin odgodio je, stoga, pripremna ročišta do daljnjega.

Od 38 optuženih u aferi Indeks, nagodilo se nije još samo šestero, a među njima su profesori Miljenko Crnjac i Luka Crnković te poduzetnik Božo Omazić.

>> 'Gadi mi se kada čujem da su za ispit primali novac'

>> Afera indeks: Za ispit računalo, ali i klima te 25.000 kuna

Komentara 1

LA
LANA555
00:19 19.05.2015.

Pa ok .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije