Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDREJ PLENKOVIĆ

Posebno stručno povjerenstvo u srijedu će dogovoriti usuglašen Akcijski plan

Andrej Plenković
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
05.09.2017.
u 12:44

Na pitanja novinara premijer Plenković odgovarao je na marginama konferencije "Hrvatska obrambena industrija kao izvozni brend"

Predsjednik Vlade Andrej Plenković izjavio je u utorak da će Posebno stručno povjerenstvo za provedbu kurikularne reforme imati sutra sastanak, na kojem će dogovoriti usuglašen Akcijski plan, kojeg će zatim njemu predstaviti do kraja ovoga tjedna.

 Na upite novinara rekao je da je "u ovom trenutku na čelu Posebnog stručnog povjerenstva (PSP) rektorica (zadarskog Sveučilišta) Dijana Vican" te da će se nakon predstavljanja Akcijskog plana "raditi na modificiranju strukture PSP-a".

 Plenković je istaknuo da se dr. Dijana Vican nalazi na čelu Povjerenstva koje je on svojom voljom sastavio na pluralističan način, tako što je u njega uključio i bivšeg SDP-ova ministra, i bivšeg HNS-ov rektora Riječkog sveučilišta i jednog predstavnika MOST-a, za razliku od prethodnog Povjerenstva koje je, naglasio je "bilo sastavljeno isključivo od jedne ekipe u tom krugu akademske zajednice".

 Na pitanja novinara premijer Plenković odgovarao je na marginama konferencije "Hrvatska obrambena industrija kao izvozni brend", koja se danas održava u Zagrebu vezano za značaj hrvatske vojne industrije koja bilježi visoke stope rasta i zapošljava tisuće ljudi.

Komentara 2

Avatar Becarina
Becarina
17:23 05.09.2017.

Plenković je istaknuo da se dr. Dijana Vican nalazi na čelu Povjerenstva koje je on svojom voljom sastavio na pluralističan način, tako što je u njega uključio i bivšeg SDP-ova ministra, i bivšeg HNS-ov rektora Riječkog sveučilišta i jednog predstavnikaa MOST-a, za razliku od prethodnog Povjerenstva koje je, naglasio je "bilo sastavljeno isključivo od jedne ekipe u tom krugu akademske zajednice"..... Fer, demokratski i pametno. Da Milanovic i Jovanovic nisu bili SAMO iskljucivi ova teme bila bi odavno iza nas!

Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
13:32 05.09.2017.

Hrvatska več oduvijek ima brend zemlje lijepe prirode u koju je Bog zabunom smjestil pokvareno balkansko pleme..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije