Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završen 6. Tuna fever Rogoznica

Posada 'Fishing adventure' pobijedila i dobila pozivnicu za svjetsko prvenstvo

Tuna fever Rogoznica
Foto: Tuna fever Rogoznica
1/3
15.08.2021.
u 10:10

Na svečanoj ceremoniji u Marini Frapa uručene su vrijedne nagrade

Posada 'Fishing adventure' pobjednici su 6.Tuna fever Rogoznica, drugo mjesto osvojila je posada 'Carla' dok je na trećem mjestu posada 'Game on' . Na svečanoj ceremoniji u Marini Frapa uručene su vrijedne nagrade, a pobjednici su dobili pozivnicu za Svjetsko prvenstvo u Kostarici.  Natjecateljima je čestitao Boris Županović, organizator i vlasnik splitskog kluba 'Big game Croatia': 

- Velika mi je čast vidjeti vas nakon teške godine, hvala vam što ste stigli u ovim posebnim epidemiološkim uvjetima. Nadam se da ćemo dogodine zaboraviti ružnu pandemiju i naći se dogodine u još većem broju - kazao je Županović.

U ime domaćina, pobjednicima je čestitala Tina Bašić, šefica marketinga Marine Frapa.

Sva tri ribolovna dana bila su bogata ulovom, iz mora su izvučeni i kapitalci teži  od 50 kilograma. Najveću tunu je izvukla posada broda 'Scialino' tešku 56 kilograma, a ukupno je ulovljeno čak 588 kg tune. Večer u Marini Frapa završeno je slavljem svih te obećanjem 'Vidimo se dogodine!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije